Drogisterij.net

Hecht u er waarde aan tot in de puntjes verzorgd door het leven te gaan? Dan is Drogisterij.net uw betrouwbare online partner. U bent er aan het juiste adres voor allerhande producten op het gebied van verzorging, baby, make-up, parfum, gezondheid, fit & afvallen, sport, seksualiteit, huishoudelijke artikelen en natuurlijk cadeauartikelen. Drogisterij.net voert momenteel duizenden verschillende merken uit binnen- en buitenland. Via de website vindt u een handig overzicht van de merken. Dit betreffen zowel gerenommeerde en internationaal bekende namen als kleine merken met een bescheidener bekendheid.

Tienduizenden artikelen binnen 24 uur in huis

Momenteel vindt u als klant bij Drogisterij.net maar liefst 90.000 artikelen van duizenden verschillende merkfabrikanten. Drogisterij.net mag zich zo marktleider op het gebied van onder andere parfum, vitaminen en sport- en drogisterijproducten noemen. Niet alleen vindt u op deze website de bekende A-merken, maar ook de minder bekende merken die u elders niet zomaar kunt verkrijgen. Ook als u de producten met spoed nodig heeft, kunt u met een gerust hart bij Drogisterij.net een bestelling plaatsen. De webshop kan bogen op een sterke logistieke organisatie, waardoor levering in vrijwel elk geval al binnen een etmaal mogelijk is.

Contact met Drogisterij.net

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over een product of Drogisterij.net zelf? Dan kunt u middels 085 888 3036 telefonisch contact opnemen met een van de medewerkers van de klantenservice. Deze zijn op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 bereikbaar. Geeft u de voorkeur aan contact middels een Whatsapp gesprek? Maakt u dan gebruik van het mobiele nummer 06 24853775 (eveneens tussen 09.00 en 17.00). Contact opnemen kan uiteraard ook per e-mail of middels het contactformulier dat u op de website kunt vinden.

Openingstijden Drogisterij.net klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Drogisterij.net

Telefoonnummer Drogisterij.net klantenservice

Telefoonnummer
085 888 3036
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Drogisterij.net klantenservice

Drogisterij.net, Nijverheidsweg 15
3251 LP Stellendam

Drogisterij.net opzeggen

Drogisterij.net direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/drogisterij.net.

Drogisterij.net ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Drogisterij.net”

  1. Goedkope drogist. Mooie aanbiedingen, maar je moet wel een minimale order van 15 euro plaatsen. Anders krijg je een toeslag van 2 euro.

  2. Goede prijzen, ruim aanbod. Bevalt een stuk beter dan de Kruidvat hier. Met die dunne gangpaden.

Plaats een reactie