Drogistplein

Bij Drogistplein, ook bekend als Plein.nl, bent u aan het juiste adres voor alle artikelen betreffende persoonlijke verzorging, huisdieren en het huishouden. Plein.nl heeft een breed aanbod aan A-merken, maar maakt het u ook mogelijk producten te komen van kleine merken van innovatief karakter. Momenteel biedt deze online drogist u maar liefst 15.000 verschillende producten aan, die stuk voor stuk op voorraad zijn. Winkelt u online bij Drogistplein, dan vindt u de artikelen verdeeld over vijf verschillende categorieën: mondverzorging, drogisterij, huisdier, huishouden en baby. Binnen elk van deze categorieën zijn de producten overzichtelijk ingedeeld. Bestellingen met een waarde van €35,- of hoger worden binnen Nederland gratis verzonden.

De nummer één in dagelijkse verzorging

Bijna twintig jaar geleden werd de informatieve website Tandartsplein gelanceerd, die klanten van alle informatie betreffende mondverzorging voorzag. Enkele jaren later werd hier een webshop aan toegevoegd. Plein.nl ontwikkelde zich al gauw als een volledige webshop voor drogisterijartikelen. Sinds 2013 worden artikelen van de vijf eerder genoemde categorieën aangeboden. Dankzij de sterke groei van de webshop verhuisden het kantoor en het magazijn de afgelopen jaren al tweemaal. De grotere ruimte die Plein.nl hiermee verkreeg, zorgde ervoor dat producten sindsdien vrijwel altijd de volgende dag konden worden bezorgd. Momenteel is Drogistplein hard op weg de online nummer één in dagelijkse verzorging te worden.

Contact met Drogistplein

Wenst u in verband met een vraag, opmerking of klacht contact met een medewerker van Plein.nl? Neemt u dan telefonisch contact op via 088 8000200. De medewerkers zijn op werkdagen tussen 08.00 en 19.00 bereikbaar. Ditzelfde telefoonnummer kunt u tevens gebruiken voor het starten van een appgesprek. Ook is het mogelijk om via Facebook Messenger een gesprek te starten.

Instagram: https://www.instagram.com/plein.nl/

Openingstijden Drogistplein klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -19:00
Dinsdag
08:00 -19:00
Woensdag
08:00 -19:00
Donderdag
08:00 -19:00
Vrijdag
08:00 -19:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Drogistplein

Telefoonnummer Drogistplein klantenservice

Telefoonnummer
088 8000200
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Drogistplein klantenservice

Hoofdkantoor Plein.nl, BVTower Dublin, 5e verdieping, Bisonspoor 3002 – D601
3605 LT Maarssen

E-mailadres Drogistplein klantenservice

Drogistplein opzeggen

Drogistplein direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/drogistplein.

Drogistplein ervaringen

2 ervaringen.

0 gedachten over “Drogistplein”

  1. Goede keten van Plein. Bestel regelmatig bij hun drogist en gaat erg goed. Ga nauwelijks nog naar een winkel hahah

  2. Plein.nl is erg goed bezig. Meerdere keren hier spulletjes van de drogisterij besteld. Het werkt allemaal net wat beter dan bij BOL.COM

Plaats een reactie