Rituals

<br /> <b>Warning</b>: Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Wat is Rituals?

In het jaar 2000 opende de eerste vestiging van Rituals in Amsterdam. Bijna 5 jaar later openen ook in andere Nederlandse binnensteden de Rituals winkels haar deuren. Daarna verloopt het soepel en openen ook over de grens Rituals vestigingen in onder andere België, Portugal en de VS. Inmiddels zijn er meer dan 870 verkooppunten.

Rituals is een luxe collectie van home&body-producten, zonder dat deze uitermate duur zijn. Geïnspireerd op kennis en tradities uit Aziatische culturen zijn er verschillende collecties ontstaan, namelijk de volgenden:

 • The Ritual of Sakura: geïnspireerd door de jaarlijkse viering van de bloei van de Kersenbloesem in Japan. De kersenbloesem symboliseert dat het leven en de schoonheid slechts van korte duur kunnen zijn en dat er daarom volop van genoten moet worden. De hoofdingrediënten van deze lijn zijn dan ook kersenbloesem en rijstmelk.
 • The Ritual of Dao: Dao is de benaming van een oude Chinese filosofische stroming die gericht is op de balans tussen Yin en Yang te bereiken. Het doel van de lijn is dan ook om rust te vinden. De twee hoofdingrediënten zijn witte lotus en Yi Yi Ren.
 • The Ritual of Laughing Buddha: het wrijven van de buik van Boeddha’s is al eeuwen een symbool voor geluk. 1100 jaar geleden bracht de Lachende Boeddha, een Chinese monnik, geluk met behulp van zijn bekende glimlach. De lijn wil dan ook een moment geluk brengen in het dagelijkse leven. De twee hoofdingrediënten zijn zoete sinaasappel en cederhout.
 • The Ritual of Ayurveda: Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India. Ayurveda betekent ‘levenswetenschap’ en is gericht op de balans vinden tussen lichaam en geest. De twee hoofdingrediënten in deze lijn zijn Indiase roos en Himalaya honing.
 • The Ritual of Hammam: deze lijn is geïnspireerd op de eeuwenoude Oosterse reinigingstraditie. De twee hoofdingrediënten zijn Rozemarijn en Eucalyptus.
 • The Ritual of Samurai: de oude Japanse samoerai krijgers besteedden altijd al veel aandacht aan hun uiterlijk. Met de verzorgingsrituelen bereidden zij zich voor op de strijd. Deze collectie is daarom speciaal voor mannen, om aan de hand van de verzorging kracht, controle en zelfvertrouwen uit te gaan stralen. De hoofdingrediënten zijn biologische bamboe en Japanse munt.

De klantenservice van Rituals is dagelijks, zowel door de week als in het weekend, van 9:00 tot 21:00 te bereiken via telefoonnummer: 020 2415948. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Rituals: https://www.rituals.com/

Contact met Rituals

Openingstijden Rituals klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Rituals klantenservice

Contact met RitualsNummer
Algemeen020 2415948

Overige contactmogelijkheden Rituals klantenservice

Rituals beoordelen

Hoe zou jij Rituals beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Rituals opzeggen

Rituals direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/rituals.

Rituals ervaringen

11 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Rituals? Laat ons je ervaring met Rituals weten!
Beoordeel Rituals

Adres Rituals klantenservice

Keizersgracht 683
1017 DV, Amsterdam

11 reviews over “Rituals”

 1. Dit gaat over de producten van the laughing Buddha, de zaligste geur ooit!!!
  Jaren lang mijn lijfgeur, en nu niet meer leverbaar.
  Ik heb aan alle nieuwe geuren geroken maar er is er gèèn een zo lekker als de buddha. Oh wat erg, kan deze beslissing zo snel mogelijk terug gedraaid worden? Please!?!?

Laat ons je ervaring met de Rituals klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Rituals klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie