Rituals

Wat is Rituals?

In het jaar 2000 opende de eerste vestiging van Rituals in Amsterdam. Bijna 5 jaar later openen ook in andere Nederlandse binnensteden de Rituals winkels haar deuren. Daarna verloopt het soepel en openen ook over de grens Rituals vestigingen in onder andere België, Portugal en de VS. Inmiddels zijn er meer dan 870 verkooppunten.

Rituals is een luxe collectie van home&body-producten, zonder dat deze uitermate duur zijn. Geïnspireerd op kennis en tradities uit Aziatische culturen zijn er verschillende collecties ontstaan, namelijk de volgenden:

 • The Ritual of Sakura: geïnspireerd door de jaarlijkse viering van de bloei van de Kersenbloesem in Japan. De kersenbloesem symboliseert dat het leven en de schoonheid slechts van korte duur kunnen zijn en dat er daarom volop van genoten moet worden. De hoofdingrediënten van deze lijn zijn dan ook kersenbloesem en rijstmelk.
 • The Ritual of Dao: Dao is de benaming van een oude Chinese filosofische stroming die gericht is op de balans tussen Yin en Yang te bereiken. Het doel van de lijn is dan ook om rust te vinden. De twee hoofdingrediënten zijn witte lotus en Yi Yi Ren.
 • The Ritual of Laughing Buddha: het wrijven van de buik van Boeddha’s is al eeuwen een symbool voor geluk. 1100 jaar geleden bracht de Lachende Boeddha, een Chinese monnik, geluk met behulp van zijn bekende glimlach. De lijn wil dan ook een moment geluk brengen in het dagelijkse leven. De twee hoofdingrediënten zijn zoete sinaasappel en cederhout.
 • The Ritual of Ayurveda: Ayurveda is een eeuwenoude leer uit India. Ayurveda betekent ‘levenswetenschap’ en is gericht op de balans vinden tussen lichaam en geest. De twee hoofdingrediënten in deze lijn zijn Indiase roos en Himalaya honing.
 • The Ritual of Hammam: deze lijn is geïnspireerd op de eeuwenoude Oosterse reinigingstraditie. De twee hoofdingrediënten zijn Rozemarijn en Eucalyptus.
 • The Ritual of Samurai: de oude Japanse samoerai krijgers besteedden altijd al veel aandacht aan hun uiterlijk. Met de verzorgingsrituelen bereidden zij zich voor op de strijd. Deze collectie is daarom speciaal voor mannen, om aan de hand van de verzorging kracht, controle en zelfvertrouwen uit te gaan stralen. De hoofdingrediënten zijn biologische bamboe en Japanse munt.

De klantenservice van Rituals is dagelijks, zowel door de week als in het weekend, van 9:00 tot 21:00 te bereiken via telefoonnummer: 020 2415948. Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Rituals: https://www.rituals.com/

Openingstijden Rituals klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Rituals

Telefoonnummer Rituals klantenservice

Telefoonnummer
020 2415948
Belkosten
lokaal tarief

Adres Rituals klantenservice

Keizersgracht 683
1017 DV, Amsterdam

E-mailadres Rituals klantenservice

E-mailadres
onbekend

Rituals opzeggen

Rituals direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/rituals.

Rituals ervaringen

8 ervaringen.

7 gedachten over “Rituals”

 1. Niet alleen voor cadeua’s, maar ook zeker voor mijzelf. Ik vind de nieuwe geurkaarsen echt heerlijk! ik vind het echt een goede prijs kwaliteit verhouding.

 2. Haha lees de reacties hieronder. Ik koop het ook altijd om kado te doen. Mijn moeder en zus zijn er dol op, dus die verwachten ieder jaar weer een rituals pakketje.

 3. Koop het al jaren voor mijn moeder, zus, oma etc. Ideaal om als kado te geven. Zelf koop ik liever goedkopere shampoo voor mijzelf.

 4. Ik hou van Rituals, heerlijke verzorgingsproducten, kom hier vaak met mijn moeder, die is er ook gek op. Daarnaast geef ik mijn vrienden vaak een kadobon van Rituals.

 5. Onvriendelijke klantenservice, ik neem niet weer contact met jullie op!

 6. Bedankt, heb mijn retour zending met Rituals kunnen oplossen. Fijn dat we het goed hebben kunnen afhandelen.

 7. Ik was niet tevreden met mijn producten van Rituals en het was voor mij onmogelijk om iemand aan de lijn te krijgen die mij wilde helpen. Gelukkig is het nu eindelyk goed gekomen.

Plaats een reactie