Nuance.com

Nuance staat internationaal bekend om zijn bekroonde productiviteitssoftware, zowel op het gebied van spraakherkenning als documentbeheer. De doelstelling van Nuance is om een zo menselijk mogelijke technologie te creëren, oftewel een zo hoog mogelijk gebruiksgemak voor u te realiseren. Of u nu een veeleisende particulier bent, of een professional in een van de vele bedrijfstakken die Nuance bedient. Werken met de software van Nuance betekent voor u dat u zich niet meer door eindeloze menu’s hoeft te worstelen en ook geen technisch vakjargon hoeft te beheersen. De systemen staan geheel in dienst van u.

Technologie in dienst van u

Technologie die dus in dienst staat van u. Nuance creëert producten waarbij de manier waarop mensen communiceren centraal staat. Zo past de software zich aan uw wensen en behoeften aan en niet andersom. Nuance maakt een vloeiende technologie voor menselijke communicatie, of dit nu gesproken taal is of de swipe van een vingertop. Bij Nuance werken dan ook niet alleen ingenieurs, maar ook linguïsten in het onderzoeksteam. De multidisciplinaire aanpak blijkt al jaren een succesformule.

Contact met Shopnl.nuance.com

Bij Nuance draait het dag in, dag uit om communicatie en een optimale bediening van u als klant. Heeft u desondanks een klacht, of een vraag of opmerking over een product of Nuance in het algemeen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. U maakt hiervoor gebruik van het telefoonnummer 020 3469373. De klantenservice en technische ondersteuning zijn op werkdagen geopend van 09.00 tot 17.00. Bent u op zoek naar ondersteuning bij betalingen en facturen, dan belt u met 085 8880127. Het adres betreft het adres van het Nederlands-Belgische hoofdkantoor. Er is geen e-mailadres van de klantenservice bekend. U kunt uw vraag online achterlaten op de contactpagina van de website.

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/nuance-communications

Openingstijden Nuance.com klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Nuance.com

Telefoonnummer Nuance.com klantenservice

Telefoonnummer
020 3469373
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Nuance.com klantenservice

Guldensporenpark 32
9820 Merelbeke, België

E-mailadres Nuance.com klantenservice

E-mailadres
onbekend

Nuance.com opzeggen

Nuance.com direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/nuance.com.

Nuance.com ervaringen

5 ervaringen.

5 gedachten over “Nuance.com”

  1. Leuk bedrijf, slimme software. Wij maken gebruik van Dragon Professional Individual v15. Is een goed progeramma voor spraakherkenning.

  2. Innovatief bedrijf, kunnen we nog veel van verwachten in de toekomst.

  3. Zeer goede software, wij maken op ons werk gebruik van Power PDF Standard 3, hiermee is het eenvoudig om PDF bestanden te converteren of bewerken.

Plaats een reactie