Singapore Airlines

Over Singapore Airlines

Singapore Airlines is de nationale luchtvaartmaatschappij van Singapore, Zuid-Oost Azië. Singapore Airlines is niet opgericht met de naam “Singapore Airlines”, maar als “Malayan Airways Limited” in 1947. De eerste vlucht van de luchtvaartmaatschappij die nu bekend is als Singapore Airlines werd uitgevoerd op 1 mei in het jaar van oprichting, 1947. De reden dat Singapore Airlines nu een andere naam heeft komt doordat Singapore zich in 1966 afscheidde van Maleisië. De luchtvaartmaatschappij ging nog een tijdje door het leven als Malaysia-Singapore Airlines, maar door de groeiende politieke spanningen tussen Singapore en Maleisië werd besloten in 1972 om de naam te veranderen in Singapore Airlines. De thuishaven van Singapore Airlines is de Internationale Luchthaven Changi. Tevens is Singapore Airlines al sinds 200 lid van de luchtvaart alliantie Star Alliance. Singapore Airlines heeft tevens een dochtermaatschappij, SilkAir, die regionale vluchten verzorgd. Hiernaast is de Singapore Airlines klantenservice van hoog niveau.

Vloot Singapore Airlines

Singapore Airlines heeft een uitgebreide vloot met veel verschillende soorten vliegtuigen. Singapore Airlines vliegt namelijk niet alleen met de welbekende Boeing 747, maar ook met veel andere soorten vliegtuigen. Op dit moment heeft Singapore Airlines dus een aantal verschillende soorten vliegtuigen in hun bezit, hieronder vallen verschillende soorten vliegtuigen van het merk Airbus, namelijk de Airbus A330 300, de Airbus A340 500, de Airbus A350 900 en de Airbus A380 800. Tevens heeft Singapore Airlines verschillende Boeings. Namelijk de Boeing 777 200, de Boeing 777 200ER, de Boeing 777 300, de Boeing 777 300ER en de Boeing 787 9. Singapore Airlines heeft dus veel verschillende soorten vliegtuigen. Wilt u meer weten over de soorten vliegtuigen die Singapore Airlines bezit? Neem dan contact op met de Singapore Airlines klantenservice.

Klantenservice Singapore Airlines

De Singapore Airlines klantenservice is van hoog niveau. Dit komt doordat de klantenservice erg belangrijk is voor Singapore Airlines. Met een goedlopende klantenservice is het namelijk een stuk gemakkelijker om klanten tevreden te houden. En een hoge klantentevredenheid is natuurlijk iets waar Singapore Airlines enorm naar streeft. De Singapore Airlines klantenservice bestaat uit een aantal verschillende onderdelen, namelijk “Reservation & Ticketing Office”, “KrisFlyer Membership Services”, “Airport Office” en “Lost en Found Office”. Elke van deze onderdelen hebben aparte contactgegevens. Het is dan ook zeer belangrijk dat u goed nadenkt over welke vragen u wilt stellen aan de Singapore Airlines klantenservice, zodat u het juiste onderdeel van de Singapore Airlines klantenservice kunt benaderen. De Singapore Airlines klantenservice zal u helpen met het beantwoorden van allerlei soorten vragen. U kunt de verschillende onderdelen van de Singapore Airlines klantenservice niet alleen per telefoon bereiken, maar ook per email en per fax. Natuurlijk kunt u ook een ouderwetse brief sturen naar de Singapore Airlines klantenservice.

Openingstijden Singapore Airlines klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Singapore Airlines

Telefoonnummer Singapore Airlines klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 161 86 18
Belkosten
€ 0,25 per minuut

Adres Singapore Airlines klantenservice

Evert van de Beekstraat 26
Schiphol

E-mailadres Singapore Airlines klantenservice

Singapore Airlines opzeggen

Singapore Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/singapore airlines.

Singapore Airlines ervaringen

1 ervaringen.

1 gedachte over “Singapore Airlines”

  1. Niet telefonisch bereikbaar!

    Klantenservice heb ik 2 maal geprobeerd te bellen, beide keren ruim een half uur in de wacht gezeten.
    Heb niemand aan de telefoon gekregen…heb het opgegeven 🙁

Plaats een reactie