Aer Lingus

 klantenservice

Over Aer Lingus

Wit met groene vliegtuigen en een klaverblad als symbool; Aer Lingus maakt met dit opvallende uiterlijk direct duidelijk dat het om de officiële nationale luchtvaartmaatschappij van Ierland gaat.  Het ultieme Iers-Gaelisch heeft de bijzondere naam ‘Aer Lingus’ voortgebracht. Hoewel deze naam eerst langer en ingewikkelder werd geschreven door de oude Keltische taal betekent de combinatie van deze woorden nog altijd ‘luchtvloot’ en gaat Aer Lingus al mee sinds 1936. Tegenwoordig kan er met deze luchtvaartmaatschappij door heel Europa worden gevlogen maar is ook het noordelijke deel van Amerika makkelijk bereikbaar, evenals delen van het Midden-Oosten, Azië en het oosten van Australië. Om het de reizigers makkelijk te maken biedt Aer Lingus goede zorg voor de passagiers, wat onder andere bestaat uit het serveren van lekker eten, comfort en entertainment. Naast vluchten zorgt Aer Lingus voor een directe online link naar het huren van hotelkamers of auto’s op de website (www.aerlingus.com) zodat de klant de reis compleet kan maken.

Klantenservice van Aer Lingus

Om contact op te nemen met de Aer Lingus klantenservice wordt er een selectie gemaakt van de klanten, gebaseerd op de regio waar vandaan gebeld wordt. Hierbij kan worden gekozen voor Ierland, het vaderland van Aer Lingus, Engeland en Noord-Ierland, Europa, Amerika en Canada en ten slotte de rest van de wereld. Voor de verscheidene landen zijn aparte telefoonnummers opgesteld. In Nederland kan er op doordeweekse dagen op kantoortijden worden gebeld naar 0900-2658207 voor reserveringen en aanverwante zaken, of worden gemaild naar aerlingus.ams@aviareps.com. Voor de reguliere Aer Lingus klantenservice en helpdesk van kan naar + 353 1 886 8505 worden gebeld. Dit nummer is doordeweeks beschikbaar van 8 uur ’s ochtends tot half 7 ’s avonds en in de weekenden van 9 tot 5 uur.

Ander contact

Aer Lingus verschaft een uitgebreid aanbod aan contactmogelijkheden per land. Op deze manier kan de potentiële passagier gericht contact opnemen met de klantenservice die in zijn of haar regio wordt aangeboden en verloopt de communicatie tussen de klant en Aer Lingus op een soepele wijze. Het hoofdkantoor van de maatschappij is gelegen op het vliegveld van Dublin en kan worden bereikt op telefoonnummer + 353-1-8868202. Ook kan er een fax worden verstuurd op +353-1-88638832. Bij verlies van bagage kunnen er via de website formulieren worden ingevuld en kan er, voor problemen met bagage buiten Ierland, worden gebeld naar + 353 818 365 888 in Europa en (800) 343-0511 in Amerika en Canada. In Ierland zelf kan er contact worden opgenomen via 0818 365 888. Deze telefoonnummers bieden de beller een keuzemenu om zo vlug mogelijk van dienst te kunnen zijn. Om te boeken zonder direct contact op te nemen met de Aer Lingus klantenservice of dergelijke diensten kan de website het makkelijkst worden geraadpleegd.

Contact met Aer Lingus

Openingstijden Aer Lingus klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Aer Lingus klantenservice

Contact met Aer LingusNummer
Algemeen0900 - 265 82 07

Overige contactmogelijkheden Aer Lingus klantenservice

Aer Lingus opzeggen

Aer Lingus direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/aer lingus.

Aer Lingus ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Aer Lingus? Laat ons je ervaring met Aer Lingus weten!
Beoordeel Aer Lingus

Adres Aer Lingus klantenservice

Vertrekpassage 2
Schiphol
Rapportcijfer Aer Lingus klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Aer Lingus klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Aer Lingus klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Aer Lingus Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Aer Lingus klantenservice?

2 reviews over “Aer Lingus”

  1. Rapportcijfer: 2

    Terrible service! Lost our baggae and now won’t even answer the phone to tell us if we will ever get it back. Tried other customer service numbers and they say they can’t help us and we need to keep calling the number where they don’t answer the phone until they answer. going on 3 weeks now with no luggage and not a single word for Aerlingus! They can’t even respond to my inquiry or tell me what my options are for emergency supplies reimbursement, so I am buying the bare minimum cause I doubt they will ever reimburse me given their performance so far.

  2. Rapportcijfer: 2

    Zeer negatief. Op 24 juli 2020 is ons door Aer Lingus een voucher 6691017020476359 ter waarde van € 424,56 verstrekt omdat onze vlucht in april 2020 door de bekende oorzaak geen doorgang kon vinden. Deze voucher hebben wij in oktober 2021 verzilverd met vluchten op 7 en 21 mei 2022. Deze zijn ons op 22 oktober j.l. bevestigd onder nummer 2Q7ITS. Echter op 26 november j.l. ontvingen wij mails van op initiatief van AL aangaande gewijzigde vluchttijden. Dat dit niet alleen de tijd, maar ook de datum betrof ontdekten wij gisteren. De heenreis op 6 mei is voor ons echter niet mogelijk. Wij hebben gebeld met AL en, omdat de site die mogelijkheid aanbiedt, om een Nederlands sprekende agent gevraagd, omdat onze beheersing van het Engels hiervoor niet toereikend is. Tot zo’n 6 x werd ons verteld, dat de NL-agent in gesprek was, en dat we het later moesten proberen. Dat was vruchteloos. Uiteindelijk hebben we het toch in het Engels geprobeerd.. Waarvoor we bang waren gebeurde ook: De heenreis is gewijzigd naar 8 mei, maar er wordt hiervoor een bedrag van € 447,98 extra afgeschreven. Natuurlijk hebben we akkoord gegeven voor een bijbetaling, maar wij hadden het idee dat om een paar tientjes extra zou gaan, wat we niet erg hadden gevonden, maar dit is buiten alle proporties. Op deze manier heeft AL het door hen uitgegeven voucher waardeloos gemaakt, en we hadden achteraf gezien gewoon ons geld terug moeten vragen. We voelen ons zeer benadeeld door de opstelling van AL. Eigenlijk zouden we hier werk van willen maken. En ik denk dat ik dat ook ga doen.