Air Arabia

 klantenservice

Over Air Arabia

Zonder poespas de lucht in – Air Arabia ontstond als een van de eerste luchtvaartmaatschappijen met specifiek lage kosten, low-fare genoemd, en hanteert dat systeem nog tot op de dag  van vandaag. Air Arabia prijst zichzelf voornamelijk aan door de lage kosten van het vliegen, wat zij onder andere doen door vanaf kleinere luchthavens te vertrekken of extraatjes die als overbodig kunnen worden gezien van de hand te doen. De luchtvaartmaatschappij vliegt haar vluchten binnen het Midden-Oosten en delen van India, maar stijgt ook op binnen Europa (waaronder Schiphol). Grote en populaire bestemmingen die Air Arabia de reiziger graag wil aanbieden omvatten onder andere vluchten naar het romantische Casablanca, Istanbul en Milan. Op de website, http://www.airarabia.com/en, kunnen alle bestemmingen uitgebreid worden bekeken met bijbehorende foto’s. Er zijn links te vinden naar hotels en auto’s per bestemming en Air Arabia legt de focus zeer op speciale (goedkopere) vlieg-aanbiedingen. Het bedrijf is nog redelijk jong en werd opgericht in 2003. Het hoofdkantoor van Air Arabia bevindt zich in Sharjah, op Sharjah International Airport.

Klantenservice van Air Arabia

Op de website van het bedrijf bevindt zich een uitgebreide selectie aan keuzemogelijkheden om contact op te nemen met de Air Arabia klantenservice. Deze worden onderverdeeld in 6 categorieën: boeken, op het vliegveld, bagage, aan boord, vertragingen of gecancelde vluchten en speciale begeleiding. Om direct online vragen te stellen aan de Air Arabia klantenservice of opmerkingen te maken kan er een contactformulier via de website worden ingevuld. Dit biedt ook de mogelijkheid bestanden bij te voegen en een telefoonnummer achter te laten. Verder is er een speciaal callcenter van het bedrijf dat de klant, per land, verbinding laat maken met een medewerker van de Air Arabia klantenservice.  Het nummer dat in Nederland kan worden gebeld is 0900 7797790 en kost 80 cent per minuut. Het nummer is dag en nacht bereikbaar zodat de reiziger ten alle tijden in staat is contact op te nemen met de Air Arabia klantenservice voor vragen, op – of aanmerkingen.

Ander contact

Voor overig contact met het bedrijf (en het PR-team) kan het hoofdkantoor in Sharjah worden bereikt. Het telefoonnummer hiervoor is +00971-6-5088977 en de fax +00971-6-5580011. Indien de reiziger een voorkeur heeft voor een online optie kan er een e-mail worden verstuurd naar abazkedian@airarabia.com. Verder heeft de website van Air Arabia een uitgebreide nieuwspagina, waar feitjes en recente gebeurtenissen omtrent de maatschappij online komen te staan. Men kan zich registreren voor de website door een account aan te maken met een e-mailadres. Deze registratie kan bonussen teweeg brengen; zo krijgen journalisten volgens de website 30% korting bij Air Arabia. Ook blijven vaste klanten op deze manier op de hoogte van het laatste vlieg-nieuws en krijgen zij hierover e-mails gestuurd.


Contact met Air Arabia

Openingstijden Air Arabia klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Air Arabia klantenservice

Contact met Air ArabiaNummer
Algemeen0900 - 779 77 90

Overige contactmogelijkheden Air Arabia klantenservice

Air Arabia opzeggen

Air Arabia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/air arabia.

Air Arabia ervaringen

5 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Air Arabia? Laat ons je ervaring met Air Arabia weten!
Beoordeel Air Arabia

Adres Air Arabia klantenservice

Beechavenue 104 PP
Schiphol-Rijk
Rapportcijfer Air Arabia klantenservice: 5.6

Rapportcijfer is gebaseerd op 5 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Air Arabia klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Air Arabia klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Air Arabia Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Air Arabia klantenservice?

5 reviews over “Air Arabia”

 1. Rapportcijfer: 8

  Na een mislukte boeking via Air Arabia, maar wel geld geïncasseerd via IDEAL en geen boeking. Ik heb ze over de hele wereld proberen te bellen maar ze geven nergens gehoor aan mijn oproepen. Het lijkt wel een Fake bedrijf, maar ze vliegen wel. Ik heb mijn geld via mijn eigen bank terug te boeken, maar dat kan ook niet. Dus mijn geld is weg en ik kan niet vliegen. Wat kan ik hier verder aan doen als consument? Een klote vliegmaatschappij!! nooit meer doen.

 2. Rapportcijfer: 8

  het hoort niet bij de tijd
  de directie geest is van de vorig eeuw

 3. Rapportcijfer: 2

  walgelijke klanteservice ben al 18 maanden om me geld terug te krijgen word weggestuurd met een voucher dat op 3 namen staat en geen gebruik van kan maken en bellen is niet te doen mailen word je altijd met een zelfde mail beantwoord wat je al 10x heb beantwoord geld terug krijgen is niet aan de orde.

 4. Rapportcijfer: 8

  Het nummer 0900 7797790 doet het wel, maar is een leeg bandje.
  Je kunt geen optie selecteren (bijv. optie 1 voor Engels of een andere optie) en het bandje geeft aan dat er geen optie keuze is gemaakt nadat je een optie hebt gekozen.

  Verder kun je ook geen contact opnemen via de contactformulier op hun website. Bij het versturen geeft het een Recaptcha google error aan.

  Via de Facebook pagina kun je hen ook niet contacteren helaas.

  Ik heb alles geprobeerd en kan niet anders concluderen dat Airarabia op geen enkele manier bereikbaar is. Wat kun je nog meer doen als consument?

 5. Rapportcijfer: 2

  air arabia is een heel slecht vliegmaatschapij tijdens het boeken gaat heel vlot voor
  contacteren gaat echt niet onmogelijk hun bellen.