Air Europa

 klantenservice

Over Air Europa

Hoewel de naam men misschien niet direct aan Spanje laat denken is Air Europa een in Spanje opgerichte luchtvaartmaatschappij. De naam heeft niet altijd zo internationaal geklonken – in 1986, het jaar waarin het bedrijf werd opgericht, luidde de naam nog Air España SA en lag het toentertijd voor 75% in handen van Spaanse banken. In 2005 werd aangekondigd dat Air Europa tot het SkyTeam zou gaan behoren. Dit werd doorgezet en in 2007 officiëel gemaakt. Momenteel staat de vliegtuigmaatschappij op de derde plaats van Spanje als het gaat om grootte – direct achter Iberia en Vueling. Hoewel veel van de bestemmingen zich in en rond Spanje begeven vliegt Air Europa naar een verscheidenheid aan regio’s in de wereld. Zo kan men met het bedrijf op reis naar een grote variëteit aan steden in Europa, Amerika en Afrika. De website toont alle vertrek – en landingspunten op een overzichtelijke manier. Het hoofdkantoor van Air Europa ligt in Llucmajor, Mallorca (Spanje).

Klantenservice van Air Europa

Via de website is het telefoonnummer van de Air Europa klantenservice makkelijk te vinden; dit nummer is +31 (0)20 795 6095. Dezelfde webpagina toont ook de mogelijkheid om de Air Europa klantenservice te bereiken via de social media. Twitter is een veelgebruikt platform en zorgt vaak voor een direct en klantvriendelijk antwoord op eventuele vragen. Tweets naar Air Europa kunnen worden verstuurd naar @AirEuropa. Ook kan er een e-mail worden verzonden met vragen, op – of aanmerkingen. Dit mailadres is clientes@aireuropa.com. De services zijn 24 uur per dag geopend, waardoor de passagier zo snel mogelijk antwoord terug krijgt. Het telefoonnummer van de Air Europa klantenservice staat verschillende keren op de website vermeld zodat het niet moeilijk is het te vinden.

Ander contact

De overzichtelijke website van Air Europa heeft de contactmogelijkheden opgedeeld in verschillende categorieën. Voor informatie, verkoop en after sales kan er op elk moment van de dag worden gebeld naar (+31) 207 956 095 of gemaild naar clientes@air-europa.com. Bij vragen over vermiste of vertraagde bagage is er een apart nummer opgesteld: 902 401 530. Voor opmerkingen over beschadigde bagage kan men terecht op +34 871 570 385. Bij beschadiging aan bagage. Ook de persafdeling krijgt een eigen telefoonnummer (+34 91 540 16 82) en e-mailadres (comunicacion@globaliacorp.com) toebedeeld. Verder besteedt Air Europa veel aandacht aan costumer care. Het is belangrijk dat dit makkelijk kan worden bereikt voor feedback en verbeteringen in de toekomst. Deze Spaanse variant kan worden gefaxt op (0034) 971 178 439. Ook biedt Air Europa het onderdeel Flying Blue aan. Hier is een apart adres voor: Centro de Atención Flying Blue, F-94852 Ivry-sur-Seine Cedex. Flying Blue is een apart programma voor reizigers waarvoor zij zich kunnen aanmelden en bevat verschillende bonussen voor vaste klanten.

Contact met Air Europa

Openingstijden Air Europa klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Air Europa klantenservice

Contact met Air EuropaNummer
Algemeen020 -795 60 95

Overige contactmogelijkheden Air Europa klantenservice

Air Europa opzeggen

Air Europa direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/air europa.

Air Europa ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Air Europa? Laat ons je ervaring met Air Europa weten!
Beoordeel Air Europa

Adres Air Europa klantenservice

Evert van de Beekstraat 34
Schiphol
Rapportcijfer Air Europa klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Air Europa klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Air Europa klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Air Europa Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Air Europa klantenservice?

2 reviews over “Air Europa”

  1. Rapportcijfer: 8

    Mijn vrouw vertrekt vrijdag naar Madrid vanaf Schiphol. Ze is volledig gevaccineerd. En heeft daar bewijs van én een aantekening in het gele inentingpaspoort. Dat is voldoende om zonder problemen in te checken? Er is geen antigeen Corona test nodig?

  2. Rapportcijfer: 2

    Dissapointing, nobady is answering on the phone in Holland