Air Malta

 klantenservice

Over Air Malta

Bij Malta denkt men meestal aan een mediterrane omgeving, blauw zeewater en diepe valleien. Ook bij dit eiland hoort een eigen nationale vliegtuigmaatschappij en in dit geval is dat Air Malta. In maart 1973 werd het bedrijf opgericht, de eerste vlucht kwam een jaartje later. Het huidige hoofdkwartier bevindt zich op het Malta International Airport in Luqa, Malta. De luchtvaartmaatschappij behoort tot een serie aan relatief kleine maatschappijen die vlak na de tweede wereldoorlog in Malta werden opgericht. Hierna bleef Air Malta groeien maar bleef altijd op een zekere manier trouw aan het vaderland – zo belooft Air Malta de passagiers een ‘typisch Maltese ervaring’. Het netwerk van bestemmingen is zeer gevarieerd en reizen met de maatschappij is volgens Air Malta erg voordelig, hoewel dit niet voor een vermindering in luxe en comfort zorgt. De website van het bedrijf toont de laatste aanbiedingen en de populairste bestemmingen op een overzichtelijke manier. Air Malta heeft een aantal partners met wie zij samenwerken om verschillende redenen. Zo hoeft bagage slechts éénmaal te worden ingecheckt, krijgt de passagier alle instapkaarten voor alle vluchten en is er slechts 1 ticket die de hele reis dekt. Partners van Air Malta zijn Aeroflot, Austrian, Brussels Airlines, Czech Airlines, Emirates, Etihad Airways, Lufthansa, Meridiana Fly, de Swiss International Airlines en Turkish Airlines.

Klantenservice van Air Malta

Er wordt bij de luchtvaartmaatschappij gepleit voor een klantvriendelijke omgang met reizigers. Er is een algemeen informatiecentrum waar potentiële passagiers contact op kunnen nemen met werknemers van de Air Malta klantenservice. Het telefoonnummer hiervoor is +356 21662211. Dit nummer is bereikbaar van maandag tot en met zaterdag tussen 8 en 9 uur. Op zondag kan er tussen 8 en 5 uur ’s avonds worden gebeld. Voor vragen voor de algemene Air Malta klantenservice kan er ook een e-mail worden verstuurd. Het e-mailadres voor de klantenservice is customercare.airmalta@airmalta.com. Naast deze opties wordt er door Air Malta aangeraden de sociale media te gebruiken voor contact (zoals Facebook, Youtube en Twitter). Dit is handig voor direct online contact met medewerkers. Voor vragen vanuit Malta kan men bellen naar +356 22999000. Naast al deze telefoonnummers kan er ook op de website van Air Malta een formulier worden ingevuld. Hier kan de reiziger zijn naam en e-mailadres achterlaten voor antwoord op een vraag. Deze vraag (of opmerking) kan in het vakje ‘bericht’ worden gezet.

Ander contact

Er kunnen via de telefoon vliegtickets worden besteld. Het telefoonnummer hiervoor is +356 21 662211. Verder biedt de website, www.airmalta.com, de optie feedback te geven over uw reis of gesprekken met medewerkers. Ook dit gaat door middel van een online contactformulier. De klant kan een keuze maken tussen verschillende departementen. Hieronder vallen onder andere baggage claim, customer care, groepsvluchten, media/PR en meer.

Contact met Air Malta

Openingstijden Air Malta klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Air Malta klantenservice

Contact met Air MaltaNummer
Algemeen0900 - 20 30 601

Overige contactmogelijkheden Air Malta klantenservice

Air Malta opzeggen

Air Malta direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/air malta.

Air Malta ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Air Malta? Laat ons je ervaring met Air Malta weten!
Beoordeel Air Malta

Adres Air Malta klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol
Rapportcijfer Air Malta klantenservice: 2

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Air Malta klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Air Malta klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Air Malta Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Air Malta klantenservice?

1 reviews over “Air Malta”

  1. Rapportcijfer: 2

    Bel je naar de klantenservice ,is het nummer NIET in gebruik !!!! Dat is GEEN service !!!!!