airBaltic

 klantenservice

Over Air Baltic

De directe website prijst Air Baltidc aan om de goedkope vluchten naar Rusland en andere delen van Europa. De maatschappij is Lets, is opgericht in 1995 en vloog de eerste vlucht direct dat jaar in oktober. De meest belangrijke hub is gelegen op de luchthaven van Riga en heeft daar ook een hoofdkantoor (Letland). Air Baltic zou deel uit gaan maken van de Scandinavian Airlines en ligt voor het grootste deel in handen van de Letse regering.  Aan de website van de maatschappij is te zien dat het bedrijf zich focust op de prijs. Er worden direct goedkope suggesties gegeven, speciale aanbiedingen staan bovenaan en de prijzen maken direct duidelijk waarom de klant voor Air Baltic moet kiezen. Het bedrijf gaat met de tijd mee en heeft ook accounts op verschillende vormen van sociale media, in dit geval Facebook, Instagram en Twitter. Op deze manier blijft het bedrijf op de hoogte van informatie over de reizigers en biedt het de mogelijkheid een intensievere relatie op te bouwen tussen klant en bedrijf. De volledige lijst van bestemmingen luidt als volgt: Aalborg, Aalesund, Abu Dhabi, Amsterdam, Athene, Baku, Barcelona, Bari, Berlijn, Billund, Brussel, Boekarest, Boedapest, Burgas, Chisinau, Kopenhagen, Dusseldorf, Frankfurt, Gothenburg, Hamburg, Helsinki, Kiev, Larnaca, Londen, malta, milaan, Minsk, Moskou, München, nice, Olbia, Oslo, Palanga, Palma de Mallorca, Parijs, Poprad, Praag, Riga, Rijeka, Rome, Stavanger, Stockgolm, Sint Petersburg, Tallinn, Tbilisi, Tel Aviv, Turku, Venetië, Wenen, Warschau en Zürich.

Klantenservice van Air Baltic

Voor vragen kan de website van Air Baltic (www.airbaltic.com) worden geraadpleegd. Ook zijn er verschillende telefoonnummers die de klant in contact kunnen brengen met de Air Baltic klantenservice. Het internationale telefoonnummer is +371 67006006. Dit nummer is beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 7 uur in de ochtend tot 10 uur ’s avonds. Op zaterdag en zondag kan er worden gebeld van 8 uur in de ochtend tot 8 uur ’s avonds.

Ander contact

Het gaat uiteraard verder dan alleen de Air Baltic klantenservice. Via de websites kan  men kiezen voor het maken van een compliment, commentaar plaatsen, vragen stellen, hulp vragen of de verschillende kantoren van het bedrijf bekijken. Deze categorieën zorgen voor een overzicht als het gaat om op – of aanmerkingen. Bij vragen over chartervluchten kan er een e-mail worden verstuurd naar charter@airbaltic.com.  Informatie voor het vliegen in groepen kan worden verkregen via groupsbt@airbaltic.lv. Het internationale kantoor dat in Nederland is gevestigd kan worden gebeld op +371 67006006. Het draait op dit telefoonnummer voornamelijk om reserveringen en dergelijke zaken. Ook toont de website de mogelijkheid om je direct in te schrijven voor de nieuwsbrief van Air Baltic. Wanneer men een e-mailadres opgeeft krijgt de klant om de zoveel tijd een e-mail met daarin speciale aanbiedingen van de maatschappij.

Contact met airBaltic

Openingstijden airBaltic klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers airBaltic klantenservice

Contact met airBalticNummer
Algemeen00371 - 6700 6006

Overige contactmogelijkheden airBaltic klantenservice

airBaltic opzeggen

airBaltic direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/airbaltic.

airBaltic ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met airBaltic? Laat ons je ervaring met airBaltic weten!
Beoordeel airBaltic

Adres airBaltic klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol
Rapportcijfer airBaltic klantenservice: 1

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de airBaltic klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de airBaltic klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel airBaltic Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de airBaltic klantenservice?

1 reviews over “airBaltic”

  1. Rapportcijfer: 1

    Ik heb al 2 dagen getracht om te weten te komen van welke vertrekhal wordt vertrokken.
    Ik weet het vluchtnummer en tijd van vertrek maar men vraagt dan om het nummer van het vliegbiljet.
    Belachelijk .