Arkia

 klantenservice

Over Arkia

Voluit heet Arkia ‘Arkia Israeli Airlines’ en behaalt het de 2e plaats qua grootte in Israël. De luchtvaartmaatschappij is opgericht in 1949 als ‘Israel Inland Airlines’ en startte een jaar later met het daadwerkelijk uitvoeren vna diensten. Het hoofdkantoor van het bedrijf ligt op de luchthaven Sde Dov, Tel Aviv (Israël). De bestemngen die Arkia biedt bevinden zich voornamelijk in het westen van Europa en langs het Middellandse Zeegebied. De website van Arkia, www.arkia.com, legt de focus dan ook voornamelijk op vluchten binnen en naar Israel. Op deze websites kan men het gehele aanbod van Arkia vinden; bestemmingen, prijzen, hotels en meer. Online kunnen direct reserveringen worden gemaakt. Niet alleen het boeken van vluchten is mogelijk, maar de hele reis kan direct compleet worden gemaakt. Per stad worden er verschillende hotels getoond, inclusief het aantal sterren en korte informatie over de beschikbare kamers. Om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws omtrent Arkia kan de bezoeker zich abonneren op de nieuwsbrief. Verder doet ook Arkia het goed online en zitten zij op de sociale platformen Youtube, Facebook en Twitter.

Klantenservice van Arkia

De Arkia klantenservice is volledig toegewijd aan de klant om hem of haar zo goed mogelijk advies en hulp te bieden wanneer dat nodig is. Arkia staat voor een  prettige omgang met de klant. Ook wordt feedback van groot belang geacht en benadrukt Arkia meerdere malen dat zij op – of aanmerkingen met open armen ontvangen. Vragen, commentaar of eventueel suggesties kunnen altijd naar het bedrijf worden gestuurd. De reguliere Arkia klantenservice kan worden gebeld op het telefoonnummer +972-3-6902210. Het faxnummer is +972-3-6903311. Naast het bellen kunnen er ook brieven worden verstuurd naar het adres van de Arkia klantenservice: Department of Customer Service, P.I. Box 39301 Tel Aviv, Israel 61392. Voor de liefhebbers van online contact kan er ook worden gemaild naar het e-mailadres van de klantenservice. Deze luidt customer.service@arkia.co.il en kan altijd worden geraadpleegd.

Ander contact

Zoals eerder beschreven hecht Arkia veel waarde aan feedback en commentaar. Om deze reden zijn er ook andere mogelijkheden tot het maken van contact opgesteld. Voor hulp met de website kan worden gebeld naar +972-3-6909698. In Israel is dit nummer 063-6909698. Deze nummers zijn van zondag tot en met donderdag beschikbaar van 8 uur in de ochtend tot 7 uur in de avond. Op vrijdag kan worden gebeld tussen 8 en 1 en op zaterdagen zijn de lijnen gesloten. Voor het departement van inkomende toeristen is er een apart telefoonnummer – er kan worden gebeld naar +972-3-6902255. De officiële website biedt ook de mogelijkheid een eigen account aan te maken voor Arkia. Op deze wijze kan de website geheel gepersonaliseerd worden. Dit is handig voor vaste klanten van Arkia.

Contact met Arkia

Openingstijden Arkia klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
08:00 -19:00
Dinsdag
08:00 -19:00
Woensdag
08:00 -19:00
Donderdag
08:00 -19:00
Vrijdag
08:00 -13:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
08:00 -19:00

Telefoonnummers Arkia klantenservice

Contact met ArkiaNummer
Algemeen+972-3-690 22 10

Overige contactmogelijkheden Arkia klantenservice

Arkia opzeggen

Arkia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/arkia.

Arkia ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Arkia? Laat ons je ervaring met Arkia weten!
Beoordeel Arkia

Adres Arkia klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol
Rapportcijfer Arkia klantenservice: 1

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Arkia klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Arkia klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Arkia Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Arkia klantenservice?

1 reviews over “Arkia”

  1. Rapportcijfer: 1

    Arkia heeft geen website waarin men in het engels kan reageren Alleen in het hebreeuws !
    Schandalig