Belavia

 klantenservice

Over Belavia

Belavia, ook wel Belarusian Airlines genoemd, is een luchtvaartmaatschappij uit Wit-Rusland. De volledige naam van de maatschappij is Republic Unitary Enterprise ‘National Aircompany Belavia. Het bedrijf is opgericht in 1992 en heeft een hoofdkantoor in Minsk. De algemene directueur hier is Anatoliy Nikolaevich Gusarov. Belavia is de nationale Wit-Russische vliegtuigmaatschappij en ligt hierdoor compleet in handen van de regering. Vanaf het hoofdkantoor in Minsk vliegt Belavia naar Azië, Afrika en andere delen van Europa. De website van Belavia, www.belavia.by, biedt een Engelse variant van de site aan waardoor de bezoeker niet hoeft te vertalen. Via de startpagina kunnen direct vluchten worden geboekt naar alle bestemmingen van het bedrijf. Ook kan online worden ingecheckt en is er een link te vinden die de bezoeker suggesties biedt voor verschillende hotels op meerdere locaties. Zo kan de geboekte reis bij Belavia direct compleet worden gemaakt – locatie en verblijf worden beiden gesuggereerd. De bestemmingen van Belavia rekken zich uit als een compleet netwerk tussen Europese steden en bijvoorbeeld het Midden-Oosten.

Klantenservice van Belavia

Ook de Belarusian Airlines zijn bereikbaar voor contact van buitenaf. Er zijn verschillened mogelijkheden voor het maken van contact met de Belavia klantenservice ingesteld. Voor het informatie kantoor kan er worden gebeld naar telefoonnummer (+375 17) 220-25-55. Er kan tevens worden gemaild naar support@belavia.by. Belavia tracht e-mails en telefoontjes zo spoedig mogelijk en naar tevredenheid van de klant af te handelen. Op de afdeling van de Belavia klantensrevice worden de problemen van klanten zo snel mogelijk opgelost. Deze klantendienst staat open voor suggesties voor de toekomst waardoor Belavia zich kan blijven verbeteren. Belangrijk blijft altijd het positieve contact met de klant waardoor deze het idee heeft dat zijn of haar ideeën en suggesties ertoe doen en worden meegenomen in toekomstige overwegingen.

Ander contact

Om de klant op positieve wijze van dienst te kunnen blijven zijn verzoekt Belavia de bezoekers een online formulier in te vullen waarin men feedback kan geven op de reis en het bedrijf in het algemeen. Naast de Belavia klantenservice kan er ook contact worden opgenomen met het hoofdkantoor. Het adres is 14, Nemiga str., Minsk, Belarus, 220004. Een simpel telefoontje kan ook vragen of opmerkingen beantwoorden; dit telefoonnummer is (+375 17) 220-25-55. Er is een apart faxnummer voor het hoofdkantoor, (+375 17) 220-23-83. Het e-mailadres is info@belavia.by. Belavia heeft verder ook in Nederland een kantoor dat men kan bereiken voor vragen of commentaar. Het adres van dit kantoor is de cuserstraat 93, 1081 CN in Amsterdam. Er kan worden gebeld naar dit kantoor op nummer (+31) 207 997 757. De fax kan worden opgestuurd naar (+31) 208 949 111 en voor de fans van online contact kunnen de uitgebreide e-mails worden verstuurd naar amsterdam@belavia.by.

Contact met Belavia

Openingstijden Belavia klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Belavia klantenservice

Contact met BelaviaNummer
Algemeen020 - 799 77 57

Overige contactmogelijkheden Belavia klantenservice

Belavia opzeggen

Belavia direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/belavia.

Belavia ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Belavia? Laat ons je ervaring met Belavia weten!
Beoordeel Belavia

Adres Belavia klantenservice

De Cuserstraat 93
Amsterdam
Rapportcijfer Belavia klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Belavia klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Belavia klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Belavia Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Belavia klantenservice?

1 reviews over “Belavia”

  1. Rapportcijfer: 10

    hello there everyone it’s sad that european airspace is closed for you i’ve been flying to minsk from amsterdam minsk for four years now only with belavia the staff is good neat i miss your flight staff though! I hope this will all be a thing of the past soon. my wife is from minsk we have been living in emmen drenthe for six years i only fly with belavia without stops in between. I am proud of you. I hope I can meet you again soon and fly with you to minsk a very beautiful city. with many warm regards, your regular customer.