BudgetAir

Over Budgetair

BudgetAir is een van de grootste online ticketaanbieders van Nederland. De ticketaanbieder is onderdeel van Travix, een reisonderneming. BudgetAir biedt niet alleen vliegtickets aan in Nederland, maar heeft ook al succesvolle websites in Duitsland, België, Engeland en Frankrijk.
Op de website van BudgetAir is het eenvoudig om een vliegticket te boeken. Het is mogelijk om uw bestemming en luchthaven van vertrek in te voeren. Na het invoeren van de datum toont BudgetAir alle mogelijke vluchten. Vervolgens kunt u alle vliegmaatschappijen en ticketprijzen van de beschikbare vluchten met elkaar vergelijken.

Bij BudgetAir staat een goede prijs-kwaliteitverhouding centraal. De ticketaanbieder biedt lage prijzen aan terwijl de service hoog in het vaandel staat. Tegelijkertijd kunt u via BudgetAir wel de topbestemmingen bereiken.

Goedkoop en duidelijk

De prijzen van de vliegtickets zijn vanaf-prijzen voor de voordeliste vliegtickets en vliegroute, inclusief alle taxen en toeslagen. Bij de prijs zitten geen dossierkosten en eventuele bagagekosten inbegrepen. Daarnaast zijn de prijzen altijd onder voorbehoud van wijzigingen.

Hotels en huurauto’s

Naast het boeken van vliegtickets heeft BudgetAir ook de mogelijkheid om hotels of huurauto’s te boeken. In honderd landen zijn er meer dan 72.000 hotels beschikbaar. Er is daarnaast een wereldwijd aanbod van grote autoverhuurorganisaties. Ook kunt u een geheel reispakket naar uw keuze samenstellen. Op deze manier combineert u de beste opties van vlucht, hotel en eventuele huurauto met elkaar tot een mooi pakket. Daarnaast heeft BudgetAir ook zelf pakketreizen samengesteld, waardoor u snel en goedkoop een volledige reis kunt boeken.

Contactgegevens

Voor informatie, vragen of opmerkingen vult u het contactformulier op de website in. Telefonisch kunt u contact opnemen met 0900-3330330. Schriftelijke post adresseert u aan BudgetAir.nl, Piet Heinkade 55, 1019 GM Amsterdam. Voor vragen over boekingen kunt u ook telefonisch contact opnemen. Het telefoonnummer hiervoor staat vermeld op het bevestigingsbewijs of e-ticket.

Openingstijden BudgetAir klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
BudgetAir

Telefoonnummer BudgetAir klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 33 30 330
Belkosten
€ 0,80 per minuut

Adres BudgetAir klantenservice

Piet Heinkade 55
Amsterdam

E-mailadres BudgetAir klantenservice

E-mailadres

BudgetAir opzeggen

BudgetAir direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/budgetair.

BudgetAir ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “BudgetAir”

 1. SCAMMERS

  Either intentional scam or the most incapable booking agents.
  My itinerary was changed countless times, in the end not even going to my destination anymore. Customer support told me that the airlines are responsible for changes in the itinerary, which is a bold lie I have written confirmation of.
  The day of my departure, I received boarding information of two different flights and found out at the airport that none was valid. I had to buy a new ticket at the airport.

  As soon as I am back from my trip, I will sue.

  Do not book for them and do not fall for the positive ratings

 2. Schandelijk. Ze reageren niet op mail en twittervragen. Ik heb een ander probleem dan een cancel en GEEN enkele reactie!

Plaats een reactie