Bulgaria Air

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Bulgaria Air

Bulgaria Air is een jonkie; de maatschappij bestaat sinds 12 jaar (de oprichting was in 2002, evenals de eerste vlucht). De originele naam was toentertijd nog Balkan Air Tour Airlines. Een jaar later werd het de officiële nationale luchtvaartmaatschappij van Bulgarije. Het hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Sofia op de luchthaven en het moederbedrijf is Balkan Hemus Group EAD. Het bedrijf heeft 2 CEO’s, Yanko Georgiev en Nedyalko Delchinov. Bulgaria Air vliegt binnen Europa en heeft ook een aantal bestemmingen in Amerika. Deze bestaan uit Boston, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York, Orlando, San Francisco, Philadelphia, Atlanta, Nashville, Buffalo, Baltimore, Chicago, Cleveland, Charlotte, Pittsburgh, Saint Louis, Seattle, Denver en Dallas. Op de website, ww.air.bg, kan er een kaart gevonden worden met daarop een uitgebreide lijst die ook de Europese bestemmingen toont. Amsterdam is er hier één van. Via deze kaart kan op een overzichtelijke wijze een selectie worden gemaakt van de bestemming van de reiziger. Bulgaria Air bidet daarnaast verschillende special aanbiedingen aan op de website.

Klantenservice van Bulgaria Air

Voor vragen, opmerkingen of een andere vorm van klantvriendelijk contact bestaat er de Bulgaria Air klantenservice. Dit is een dienst van het bedrijf waar de reiziger zo goed en spoedig mogelijk wordt geholpen aan een antwoord. In Bulgarije zelf is er een callcenter opgezet. Dit telefoonnummer is dagelijks bereikbaar van 8 uur in de ochtend tot 10 uur in de avond. Het nummer is (+359) 2 402 04 00. Ook kan er een e-mail worden verzonden naar callFB@air.bg. Het hoofdkantoor is gesitueerd op 1, Brussels Blvd Sofiaa Airport, Sofia 1540. Hier staan mensen klaar op doordeweekse dagen van 9 tot half 6. De faxnummers zijn (+359) 2 984 02 03 en (+359) 2 984 03 03. Online contact kan worden gemaakt via office@air.bg. In Nederland zelf bevindt zich geen kantoor. Onze buren in België hebben er daarentegen wel een. Dit adres is Belgium, Brussels National Airport Level Departure, BE 1930 Zaventem. Op maandag, woensdag en donderdag is dit kantoor geopend tussen tien over 7 en 5 over 8, op dinsdag en vrijdag kan men binnenlopen van 9 tot half 1, van 1 tot 5 en van tien voor half 7 tot half 8.

Ander contact

Voor vaste reizigers biedt Bulgaria Air het frequent flyer programma FLY MORE aan. Indien u vaak vliegt met deze maatschappij kan er worden gemaild naar flymore@air.bg. De nummers die kunnen worden bereikt zijn (+359) 888 903 943 en (+359 2) 984 02 96. Voor alle verdere informatie over Bulgaria Air en contact met de Bulgaria Air klantenservice wordt de reiziger geadviseerd de website van het bedrijf te bezoeken. Op deze website is alles mogelijk, van boeken tot feedback leveren en meer.

Contact met Bulgaria Air

Openingstijden Bulgaria Air klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00

Telefoonnummers Bulgaria Air klantenservice

Contact met Bulgaria AirNummer
Algemeen023 - 567 10 92

Overige contactmogelijkheden Bulgaria Air klantenservice

Bulgaria Air beoordelen

Hoe zou jij Bulgaria Air beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Bulgaria Air opzeggen

Bulgaria Air direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/bulgaria air.

Bulgaria Air ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Bulgaria Air? Laat ons je ervaring met Bulgaria Air weten!
Beoordeel Bulgaria Air

Adres Bulgaria Air klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol

2 reviews over “Bulgaria Air”

  1. Super slecht! 2 dagen aan het bellen en niemand neem op. All 4 dagen wachten voor antwoord op e-mail! Niet doen mensen! Hun zijn super slecht!

  2. Mijn ervaring met Bulgaria Air?
    Slecht! Slechte website, u kunt niet diensten zelf toevoegen.
    Zij zijn niet bereikbaar.

Laat ons je ervaring met de Bulgaria Air klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Bulgaria Air klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie