El Al Israel Airlines

 klantenservice

Over El Al Israel Airlines

El Al Israel Airlines is de nationale vliegtuigmaatschappij van Israel. De maatschappij is opgericht in 1948 en wordt vaak afgekort als El Al. De vliegtuigmaatschappij heeft creativiteit efficiëntie, punctualiteit en professionaliteit hoog in het vaandel staan. Het doel van de luchtvaartmaatschappij is om haar passagiers wensen en behoeften tegemoet te komen. Het hoofdkantoor van de maatschappij bevindt zich op het Ben Gurion Internationaal Airport vlakbij de bekende plaats Tel Aviv. Bijzonder aan de maatschappij is dat zij enkel koosjere maaltijden verstrekt aan haar passagiers. Daarnaast is het ook bijzonder dat de maatschappij op Joodse feestdagen geen passagiers vervoert. De maatschappij was vanaf het begin van haar oprichting tot aan 2003 geheel in handen van de staat. Maar sinds 2003 zijn er ook aandelen verhandeld op de beurs en sinds 2005 is het zelfs zo dat de vliegtuigmaatschappij een geheel prive-bedrijf is geworden. Indien men met El Al Israel Airlines vliegt, worden er zeer zorgvuldige maatregelen getroffen wat betreft de veiligheid. Op onze eigen luchthaven Schiphol is dit al erg goed te zien omdat de balie waar passagiers van El Al zich moeten inchecken geheel afgezonderd is. Het is zelfs zo dat er op iedere vlucht met El Al altijd een aantal oud-militairen aanwezig is. Deze uitgesproken luxe omstandigheden zorgen er wel voor dat een vliegticket met El Al relatief duur is in vergelijking met vele andere vliegtuigmaatschappijen. Daarnaast zorgt El Al Israel Airlines klantenservice ook voor een zeer goede en snelle communicatie met haar klanten.

El Al Israel Airlines klantenservice

De klantenservice El Al Israel Airlines is te bereiken op het telefoonnummer 020 – 644-01 01. Deze klantenservice hanteert een lokaal tarief. U kunt voor veel verschillende vragen contact opnemen met de klantenservice. Denk hierbij aan vragen over bijvoorbeeld uw boeking. Wilt u een ander stoelnummer of wilt u wellicht uw vlucht om boeken, dan kunt u dit het beste doen door te bellen met de klantenservice van El Al Israel Airlines. Maar indien u vragen heeft over verschillende andere services van El Al, zoals bijvoorbeeld vragen over de veiligheid, maaltijden, beenruimte, incheck mogelijkheden, bagage afmetingen en andere vragen dan kunt u hiervoor ook contact opnemen met de telefonische klantenservice 020 – 644-01 01. Uiteraard is het mogelijk om via email ook contact met de klantenservice op te nemen, echter bent u er van verzekerd dat u via een telefonisch gesprek veel makkelijker en sneller uw antwoord kunt krijgen.

Anders bereikbaar

Het is ook mogelijk om El Al Israel Airlines te volgen op Twitter en Facebook. Op die manier kunt u heel eenvoudig op de hoogte blijven van acties en services van de maatschappij. Ook op de website vindt u natuurlijk veel informatie over de maatschappij. U komt hier ook meer te weten over bijvoorbeeld de geschiedenis van het bedrijf. Mocht u inhoudelijke vragen hebben over boekingen, maaltijden, bagage of andere dingen, neem dan met bovenstaand telefoonnummer contact op met de klantenservice El Al Israel Airlines.

Contact met El Al Israel Airlines

Openingstijden El Al Israel Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers El Al Israel Airlines klantenservice

Contact met El Al Israel AirlinesNummer
Algemeen020 - 644-01 01

Overige contactmogelijkheden El Al Israel Airlines klantenservice

El Al Israel Airlines opzeggen

El Al Israel Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/el al israel airlines.

El Al Israel Airlines ervaringen

7 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met El Al Israel Airlines? Laat ons je ervaring met El Al Israel Airlines weten!
Beoordeel El Al Israel Airlines

Adres El Al Israel Airlines klantenservice

Prof. J.H. Bavincklaan 5
Amsterdam
Rapportcijfer El Al Israel Airlines klantenservice: 3.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 7 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de El Al Israel Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de El Al Israel Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel El Al Israel Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de El Al Israel Airlines klantenservice?

7 reviews over “El Al Israel Airlines”

 1. Rapportcijfer: 2

  een uur in de wacht en geen antwoord, wat een slechte service !

 2. Rapportcijfer: 2

  de hele week geprobeerd te bellen, er wordt niet opgenomen. e mails gestuurd geen antwoord gekregen ook mijn reisorganisatie niet.

 3. Rapportcijfer: 2

  De klantenservice is niet te bereiken. Meer dan een half uur in de wacht gestaan zonder reactie.

 4. Rapportcijfer: 6

  20 minuten gewacht vandaag en nog geen reactie aan de telefoon gekregen. Ik heb een probleem met de betaling met 2 vouchers bij een boeking van een vlucht. Online wordt alleen maar een voucher geaccepteerd, terwijl ik voor ons beiden een voucher heb en voor ons beiden een ticket boek.
  Graag hulp en reactie,

 5. Rapportcijfer: 8

  Graag wil ik u vertellen over een zeer aardige en behulpzame grond stuwardess , Jaffa genaamd, die me enorm geholpen heeft met een formulier.Ik vloog gisteren, 27 Juni met ly 338 naar TLV..
  Geef haar mijn hartelijke groeten.
  Chaja Meir-Kool

 6. Rapportcijfer: 2

  Ik sta bij het bovengenoemde telefoonnummer inmiddels al 20 minuten in de wacht……..
  Hang zo op. Dit is steeds het geval. Ze zijn gewoon telefonisch niet bereikbaar!