EVA Air

 klantenservice

Over Eva Air

In Taiwan werd in 1989 de luchtvaartmaatschappij Eva Air opgericht. De maatschappij telt meer dan 60 vliegtuigen en vliegt inmiddels naar 50 bestemmingen over de hele wereld zoals bijvoorbeeld Azië, Australië, Europa en Noord-Amerika. Ze heeft haar thuisbasis in Taiwan op Taiwan Taoyuan International Airport. Dit vliegveld ligt zeer dicht in de buurt van de bekende stad Taipei. EVA Air is opgericht door Evergreen Group. Dat maakt EVA Air tot een volle dochter van de Evergreen Group. Een motto van EVA Air is: “Spreading wings, transforming dreams”. Een van de eerste prioriteiten van de luchtvaartmaatschappij is veiligheid. Naar eigen zeggen wordt er geavanceerde technologie ingezet om deze veiligheid te garanderen aan al haar passagiers. De vloot van EVA Air bestaat uit verschillende soorten vliegtuigen. Een aantal van deze vliegtuigen zijn de Airbussen A330-200, A330-300 en de Boeings 747-400 en 747-400M. Daarnaast hebben ze ook een Boeing 777 en een McDonnell Douglas MD-90-30. Deze laatste vliegtuigen worden in korte tijd vervangen door andere vliegtuigen: Uni Air. Naast veiligheid is comfort en luxe ook een grote prioriteit voor de service van EVA Air. Bij Royal Laurel Class is het bijvoorbeeld mogelijk om in complete ligstand te vliegen zodat u rustig kunt slapen. Om alle passagiers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is er een uitgebreide klantenservice EVA Air.

Klantenservice EVA Air

Om in contact te komen met klantenservice EVA Air kunt u heel eenvoudig bellen naar het telefoonnummer 020 – 575 91 66. Dit nummer kunt u bellen tegen een lokaal tarief. U kunt contact zoeken met de klantenservice EVA als u vragen heeft over de website, over boekingen die u al gedaan heeft, en over boekingen die u nog wilt gaan doen. Daarnaast zijn er ook vaak vragen van klanten en passagiers over maaltijden en bagageruimtes. Indien u hier een vraag over wilt stellen kunt u proberen om op de website uw antwoord te vinden maar u kunt natuurlijk ook heel eenvoudig contact opnemen met de telefonische klantenservice van EVA Air. Naast het boeken van een ticket is het ook mogelijk om met EVA Air een hotel of een auto te boeken terwijl u uw vlucht boekt. Indien u daar vragen over heeft kunt u dit ook aan de telefonische klantenservice EVA Air stellen.

Anders bereikbaar

Naast de telefonische klantenservice is EVA Air ook te volgen op verschillende social media platformen zoals Facebook en Twitter. Ook op de website vindt u een pagina met FAQ en andere hulpmiddelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een email te sturen met daarin uw vragen. Mocht u makkelijk en snel direct antwoord willen op uw vraag dan kunt dit het beste via bovenstaand nummer doen door te bellen naar de telefonische klantenservice EVA Air.

Contact met EVA Air

Openingstijden EVA Air klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers EVA Air klantenservice

Contact met EVA AirNummer
Algemeen020 - 575 91 66

Overige contactmogelijkheden EVA Air klantenservice

EVA Air opzeggen

EVA Air direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/eva air.

EVA Air ervaringen

3 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met EVA Air? Laat ons je ervaring met EVA Air weten!
Beoordeel EVA Air

Adres EVA Air klantenservice

Strawinskylaan 617
Amsterdam
Rapportcijfer EVA Air klantenservice: 6.7

Rapportcijfer is gebaseerd op 3 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de EVA Air klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de EVA Air klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel EVA Air Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de EVA Air klantenservice?

3 reviews over “EVA Air”

  1. Rapportcijfer: 4

    Tried to call today first in the morning 1,5 hour in line and no respond. Tried it later and another hour wasted! Idk what is happening but this isn’t okay. Just need to ask a quick question so someone call me.