Freebird Airlines

 klantenservice

Over Freebird Airlines

Freebird Airlines is een relatief jonge Turkse luchtvaartmaatschappij, opgericht in 2000 en begon in 2001 voor het eerst met opereren van vluchten. Vandaag de dag opereert Freebird Airlines onder andere in Europa en het Midden-Oosten. De thuisbasis van luchtvaartmaatschappij Freebird Airlines is te vinden in Istanbul. In 2001 begon de luchtvaartmaatschappij te opereren met drie Mc Donnell Douglas MD-83 toestellen. Opvallend is dat de luchtvaartmaatschappij pas sinds 2004 in eigen land binnenlandse vluchten uitvoert. Op dit moment telt de Turkse luchtvaartmaatschappij 8 vliegtuigen. Naar eigen zeggen streeft Freebird Airlines naar excellentie voor zowel haar klanten als aandeelhouders. Naast het vervoeren van passagiers wordt er met Freebird ook productie getransporteerd, krijgen piloten en andere crew-members bij Freebird een eigen opleiding, en zorgen ze ook zelf voor engineering & onderhoud. Om alle passagiers en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zowel voor als na het vliegen, zorgt Freebird Airlines klantenservice voor uitstekende hulp bij diverse vragen.

Klantenservice Freebird Airlines

Om in contact te komen met klantenservice Freebird Airlines kunt u vanuit Nederland heel eenvoudig het telefoonnummer 020 – 655 40 33 bellen. Indien u dit nummer belt betaalt u gewoon lokale belkosten. Deze klantenservice Freebird Airlines is dagelijks te bereiken van 9:00 tot 17:00. Er zijn veel verschillende vragen en redenen waarom mensen de klantenservice bellen. Zowel voor het boeken van uw vlucht, als na het boeken van een vlucht kunt u met al uw vragen terecht bij de klantenservice. Wellicht heeft u bijvoorbeeld een vraag over het aan boord geserveerde voedsel, u kunt u hiervoor uw vraag stellen bij de klantenservice. Ook voor diverse vragen over bijvoorbeeld het meenemen van producten, het meenemen van fragiele bagage en handbagage kunt u contact opnemen met de klantenservice. Mocht u problemen ondervinden tijdens het boeken van uw vlucht of wilt u wellicht uw vluchtdatum of tijd graag aanpassen, dan is het natuurlijk altijd een optie om met de klantenservice Freebird Airlines contact op te nemen om te kijken of er iets geregeld kan worden.

Bereikbaar op social media

Freebird Airlines is ook op social media actief. Zo is de Turkse luchtvaartmaatschappij onder andere actief op Twitter en Facebook. Ook op deze social media kunnen vragen worden gesteld aan de social media klantenservice. Echter, als u direct antwoord wilt op uw vraag belt u het beste naar bovenstaand telefoonnummer. Tegen een lokaal tarief is dit niet duur, en direct contact met de klantenservice zorgt er voor dat u meteen goed op weg wordt geholpen en niet lang op een antwoord hoeft te wachten. Heeft u dus een vraag over uw boeking, e-ticket, bagage of andere onderwerpen, schroom dan niet en bel 020 – 655 40 33.

Contact met Freebird Airlines

Openingstijden Freebird Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Freebird Airlines klantenservice

Contact met Freebird AirlinesNummer
Algemeen020 - 655 40 33

Overige contactmogelijkheden Freebird Airlines klantenservice

Freebird Airlines opzeggen

Freebird Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/freebird airlines.

Freebird Airlines ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Freebird Airlines? Laat ons je ervaring met Freebird Airlines weten!
Beoordeel Freebird Airlines

Adres Freebird Airlines klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol
Rapportcijfer Freebird Airlines klantenservice: 8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Freebird Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Freebird Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Freebird Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Freebird Airlines klantenservice?

1 reviews over “Freebird Airlines”

 1. Rapportcijfer: 8

  Het lukt niet om stoelen te reserveren

  D’Haese Robert
  Aerts Nicole

  11328246