Iran Air

 klantenservice

Over Iran Air

De nationale luchtvaartmaatschappij van Iran is Iran Air. Iran Air is opgericht in 1962, maar eigenlijk begon de geschiedenis van Iran Air al in 1946. Destijds ging het bedrijf nog het land door onder de naam Iranian Airways. Destijds ging het bedrijf nog het land door onder de naam Persian Air Services. Pas in 1962 werd de naam veranderd in Iran National Airlines. Vervolgens kreeg de luchtvaartmaatschappij in 1979 te maken met grote veranderingen en besloot men om de maatschappij voortaan af te korten als Iran Air. Iran Air vliegt naar meer dan 28 landen en heeft in totaal 60 bestemmingen op haar lijst staan. De vloot van de luchtvaartmaatschappij telt meer dan 60 vliegtuigen en daarnaast is er ook nog een aantal vliegtuigen besteld. Deze vloot bestaat voornamelijk uit verschillende populaire Airbussen, Boeings, een Fokker en een Turpolev. De thuishaven van Iran Air is te vinden op Teheran Imam Khomeini International Airport voor alle buitenlandse vluchten. Voor alle binnenlandse vluchten is Teheran Mehrabad Airport de thuisbasis van Iran Air.

Klantenservice Iran Air

De telefonische klantenservice Iran Air is te bereiken op het nummer 020 – 405 47 90. Op werkdagen is de klantenservice te bereiken tussen 9:00 en 17:00. Indien u dit nummer belt hoeft u alleen maar een lokaal tarief te betalen. De telefonische klantenservice Iran Air is opgericht voor het helpen en adviseren van klanten en (toekomstige) passagiers. Om haar klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn is het makkelijk als u uw eventuele boekingsnummer of uw e-ticket bij de hand houdt. Mocht u vragen hebben over uw vlucht of uw stoelnummer dan is het handig als u dit boekingsnummer bij de hand heeft omdat de klantenservice hier wellicht naar vraagt. U kunt de klantenservice Iran Air ook contacteren als u vragen heeft over de luchtvaartmaatschappij, haar bestemmingen, haar veiligheidsvoorschriften en vragen over bijvoorbeeld toegestane gewicht voor uw handbagage alsmede de afmetingen hiervan. Daarnaast kunt u de klantenservice ook bellen met al uw andere vragen. Mocht u een klacht hebben over de website van Iran Air of over een ander probleem dat u heeft ondervonden dan kunt u hiervoor ook contact opnemen met de klantenservice.

Anders te bereiken

Niet alleen via de telefonische klantenservice kunt u contact opnemen met Iran Air, dit kan namelijk ook via verschillende social media. Iran Air is tevens te bereiken op Twitter. Ook hier kunt u vragen of opmerkingen stellen. Daarnaast is Iran Air ook te bereiken via social media platform Facebook. Mocht u een kijkje willen nemen op de officele website dan vindt u die link ook op deze pagina. Voor direct contact met de klantenservice Iran Air belt u echter met bovenstaand telefoonnummer en kunt u direct aan een van de medewerkers uw vraag stellen. Mocht het een vraag betreffen waarvan u het antwoord heel eenvoudig op de website kunt terugvinden dan zal de klantenservice u wellicht daar naar toe verwijzen.

Contact met Iran Air

Openingstijden Iran Air klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Iran Air klantenservice

Contact met Iran AirNummer
Algemeen020 - 405 47 90

Overige contactmogelijkheden Iran Air klantenservice

Iran Air opzeggen

Iran Air direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/iran air.

Iran Air ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Iran Air? Laat ons je ervaring met Iran Air weten!
Beoordeel Iran Air

Adres Iran Air klantenservice

Schiphol Boulevard 191
Schiphol
Rapportcijfer Iran Air klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Iran Air klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Iran Air klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Iran Air Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Iran Air klantenservice?

1 reviews over “Iran Air”

  1. Rapportcijfer: 10

    سلام روز بخیر پروازهای ایران ایر در هلند از چه زمانی شروع به کار میکند ؟ ممنون میشم جواب بدین