Kenya Airways

 klantenservice

Over Kenya Airways

Kenya Airways is de nationale luchtvaartmaatschappij uit Kenia en de op vier na grootste maatschappij in Afrika na South African Airways, Royal Air Maroc, Air Algérie en Tunisair, met als hoofdkwartier Jomo Kenyatta International Airport. Kenya Airways verzorgt vluchten binnen Afrika en naar Azië en Europa. Hieronder valt een dagelijkse vlucht van Amsterdam naar Nairobi. Kenya Airways heeft op zijn beurt 49% van de aandelen in Precision Air, de grootste en snelst groeiende luchtvaartmaatschappij van Tanzania. Omdat Kenya Airways zo’n belangrijke maatschappij is, stellen zij de Kenya Airways klantenservice dan ook zeer op prijs.

Kenya Airways klantenservice

Dit kan natuurlijk tot veel vragen leiden. Of u nu thuis bent of onderweg, het is belangrijk om altijd toegang te kunnen hebben tot uw reisinformatie. Voor persoonlijk reisadvies, informatie over prijzen, vluchtgegevens of het wijzigen van uw reservering, kunt u terecht bij de Kenya Airways klantenservice. Voor vragen over hoe u een eigen stoel kan kiezen, kunt u bijvoorbeeld terecht bij de Kenya Airways klantenservice. Ook als u hulp nodig heeft bij het boeken of een algemene vraag heeft, kunt u contact opnemen met het callcenter. Hiervoor belt u naar het nummer 31-20-4747747. Dit nummer is 24 uur per dag en zeven dagen per week te bereiken. Ook voor algemene vragen over Afrika en het vliegveld van Kenya kunt u hier terecht.

Veelgestelde vragen

Op de Kenya Airways website geeft de klantenservice ook antwoord op de meest gestelde vragen. Kunt u uw vraag niet vinden of is het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kunt u contact opnemen met de Kenya Airways klantenservice. Zij geven uw antwoord op uw vragen over de website, en te plannen reis of opmerkingen die u heeft op een reis die u al gemaakt heeft. Vragen zoals “Hoe kan het dat mijn reisadvies anders is dan ik verwacht?” of “Hoe boek ik extra beenruimte?”  beantwoorden zij graag. Kenya Airways geeft u zo duidelijk mogelijk antwoord op uw vragen of verwijst u door naar een ander bedrijf die daar het beste antwoord op kan geven.

Overige opties

Daarnaast is de Kenya Airways klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @KenyaAirways. Deze is vooral voor vragen en verzoeken zoals het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een stoel. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Tenslotte is het natuurlijk ook mogelijk om een schriftelijke brief naar Kenya Airways te sturen. Dit doet u door uw brief aan Kenya Airways, Schipholboulevard 139, 1118BG Schiphol Airport te adresseren. Ook kunt u natuurlijk een bezoekje brengen aan het hoofdkantoor of een e-mail sturen via het contactformulier op de website van Kenya Airways.

Contact met Kenya Airways

Openingstijden Kenya Airways klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Kenya Airways klantenservice

Contact met Kenya AirwaysNummer
Algemeen020 - 474 77 47

Overige contactmogelijkheden Kenya Airways klantenservice

Kenya Airways opzeggen

Kenya Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kenya airways.

Kenya Airways ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Kenya Airways? Laat ons je ervaring met Kenya Airways weten!
Beoordeel Kenya Airways

Adres Kenya Airways klantenservice

Schipholboulevard 139
Schiphol
Rapportcijfer Kenya Airways klantenservice: 2.3

Rapportcijfer is gebaseerd op 4 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Kenya Airways klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Kenya Airways klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Kenya Airways Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Kenya Airways klantenservice?

4 reviews over “Kenya Airways”

 1. Rapportcijfer: 2

  Dit is niet het telefoonnummer van Kenya Airways, maar van KLM!!!

 2. Rapportcijfer: 4

  Wij vliegen via reisbureau Tui met Kenya airways 28 augustus 2022 t/m 11 september naar kenia naar het Bamburi Beach hotel
  Wij zouden graag onze stoelen willen reserveren!! Kan dat al??

  Graag horen wij van u
  Met vriendelijke groet
  Tamara en Tonnie

 3. Rapportcijfer: 2

  Wij proberen al vanaf zaterdag ons ticket om te boeken bij Kenya Airways, deze moesten wij cancelen en willen van 6 to25 november alsnog op vakantie van Schiphol naar Zanzibar.
  Het nummer 31-20-4747747, dat hierboven vermeld staat is van de KLM, en zij kunnen niks voor mij doen want zij kunnen het systeem niet in. Dan heb ik het ook nog geprobeerd bij vertrekhal 2 waar een counter van Kenya Airways is. Zij zouden mij terugbellen maar hebben dat niet gedaan binnen de afgesproken tijd. Ik heb 20 x met Londen gebeld, waarbij ik een keer iemand aan de lijn kreeg, maar eruit gegooid werd halverwege.
  Dit is ZO FRUSTREREND! Ook online is er geen mogelijkheid om zelf om te boeken…
  945 euro uitgegeven en geen mogelijkheid om om te boeken?!!!

  Graag hoor ik een reactie