KLM Royal Dutch Airlines

 klantenservice

Contact met KLM: vindt de gegevens via KlantenserviceSpot.nl

Heeft u vragen over een geplande vlucht? Zijn er opmerkingen die u graag door wilt geven? Heeft u een klacht over een vlucht of de communicatie met personeel? Contact met KLM kan ervoor zorgen dat u niet met een naar gevoel achterblijft. In plaats van verschillende pagina’s af te zoeken naar de juiste contactgegevens, kunt u via KlantenserviceSpot.nl van ieder bedrijf de gegevens vinden die u nodig heeft. Zo vindt u hier ook de gegevens van de ABN Amro klantenservice, Bol.com klantenservice of de KPN klantenservice. Maar wat moet u weten over KLM en het contact met de klantenservice?

Contact met KLM: een wereldwijd netwerk

Het contact met KLM legt u met een van de grootste luchtvaartmaatschappijen in de wereld. Deze Nederlandse luchtvaartmaatschappij heeft als thuishaven Schiphol, maar vliegt over heel de wereld. De maatschappij vormt de kern van de KLM Groep, waar ook KLM Cityhopper, Transavia en Martinair deel van uitmaken. In 2004 vond de fusie met Air France plaats. Vanaf dat moment werd de maatschappij de op twee na grootste werkgever van Nederland en zijn er meer bestemmingen bijgekomen. U kunt overal naartoe zolang er geen storing bij KLM is en u de vlucht niet kunt boeken.

De KLM klantenservice via de website

Het contact met de KLM klantenservice is nodig om alle passagiers en klanten op de juiste manier te helpen. De klantenservice van KLM is voor verschillende doeleinden te bereiken. Denk aan een vertraagde vlucht, een annulering van uw vluchten of het niet aankomen van uw bagage. In veel gevallen kunt u hiervoor via de website al contact leggen. De website heeft alle informatie over de actuele vluchtgegevens, maar u kunt via hier ook uw melding maken. De teruggave voor uw annulering of een vertraging zijn ook via deze weg te melden. Het contact met KLM kunt u daarom vanaf iedere plek alles regelen.

KLM bellen met het juiste telefoonnummer

Sommige vragen zijn vrijwel niet te beantwoorden via de informatie die op de website van KLM beschikbaar is. KLM bellen is dan een betere, en tevens ook snellere, oplossing. Het telefoonnummer van KLM is 020-5469780. U kunt de KLM klantenservice bellen via dit nummer vanuit Nederland, en u kunt hier gebruik van maken tussen 08:30 en 18:00 uur. U moet er wel rekening mee houden dat u bij klachten dit KLM telefoonnummer het beste niet kunt gebruiken. De luchtvaartmaatschappij vraagt deze namelijk via de schriftelijke wegen, zoals het contactformulier op de website, te versturen. Ook kunt u via de contactpagina op ‘stuur ons een e-mail’ klikken, waarna u binnen vijf werkdagen een antwoord ontvangt over uw klacht of opmerking. Het contact met KLM via e-mail verloopt dus iets langzamer, maar u kunt er vanuit gaan dat uw klacht serieus genomen wordt.

Contact met KLM via sociale mediakanalen

Bij een storing bij KLM op de website hoeft u niet met uw rug tegen de muur te staan. Er zijn namelijk nog een aantal andere manieren om uw opmerking, vraag of klacht bij de klantenservice te brengen. De KLM contact info bestaat namelijk ook uit een aantal sociale mediakanalen. Via Facebook of Twitter is de luchtvaartmaatschappij te bereiken via het account @KLM. De sociale media zijn te gebruiken voor het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een plek in het vliegtuig. De maatschappij probeert 24 uur per dag bereikbaar te zijn, zodat u niet lang in onwetendheid zit en u niet snel kunt genieten van de reis die op de planning staat.

Snel geholpen bij problemen of vragen

Het contact met KLM is dus op een groot aantal manieren te leggen en u krijgt via iedere weg een deskundig antwoord van de medewerkers van de luchtvaartmaatschappij. Of het nu vragen zijn over een aankomende vlucht, het wijzigen van gegevens of een boeking of het indienen van een klacht: medewerkers streven ernaar u zo goed mogelijk bij te staan. Heeft u in de tussentijd ook nog gegevens nodig van de Vodafone klantenservice of vragen over een storing bij Ziggo? Zoek de contactgegevens van deze bedrijven dan ook via de website op.

Contact met KLM Royal Dutch Airlines

Openingstijden KLM Royal Dutch Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers KLM Royal Dutch Airlines klantenservice

Contact met KLM Royal Dutch AirlinesNummer
Algemeen020 - 474 77 47

Overige contactmogelijkheden KLM Royal Dutch Airlines klantenservice

KLM Royal Dutch Airlines opzeggen

KLM Royal Dutch Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/klm royal dutch airlines.

KLM Royal Dutch Airlines ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met KLM Royal Dutch Airlines? Laat ons je ervaring met KLM Royal Dutch Airlines weten!
Beoordeel KLM Royal Dutch Airlines

Adres KLM Royal Dutch Airlines klantenservice

Amsterdamseweg 55
Amstelveen
Rapportcijfer KLM Royal Dutch Airlines klantenservice: 4

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de KLM Royal Dutch Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de KLM Royal Dutch Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel KLM Royal Dutch Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de KLM Royal Dutch Airlines klantenservice?

6 reviews over “KLM Royal Dutch Airlines”

 1. Rapportcijfer: 8

  Heb getracht een mail verbinding te vinden. Lukt me niet. Het volgende wil ik vragen:
  Wij zijn 84+87 jaar en gaan alleen op reis met een rollator.We komen zelf wel met de rollator bij het vliegtuig en hebben 2 koffers van max 12 KG. Deze geven ons bij het opslaan in het vliegtuig wat zorgen.
  Kunnen wij deze afgeven bij het inchecken en hebben dan onze handen vrij. In Lissabon hoeven ze dan
  alleen maar op te rapen
  Graag bericht.
  Boeking nr. QETZXL-vlucht KL1694+1695 ( 16/26 Febr.)

 2. Rapportcijfer: 2

  Volkomen onmogelijk om ze telefonisch of via email te bereiken. Op vragen via hun whatsapp nummer krijg je een niet relevant antwoord via een computer assistent. Wat is dit slecht !!

 3. Rapportcijfer: 8

  Geen enkele manier van communicatie mogelijk.
  Twee jaar bezig met terugbetaling extra opties voor het door hen geannuleerde vlucht.

 4. Rapportcijfer: 2

  Bizar slecht. Geen enkele vorm van communicatie mogelijk

 5. Rapportcijfer: 2

  een echte ramp,
  spijtig dat je niet minder dan 1 ster kan geven