Sun Express

 klantenservice

Over Sun Express

Sun Express is een Turkse luchtvaartmaatschappij dat in 1989 werd opgericht. Het hoofdkantoor van de Turkse Sun Express staat in Antalya, in Turkije. Ook de thuisbasis van Sun Express is te vinden in Antalya, namelijk op de luchthaven van Antalya. De maatschappij werd opgericht als een gemeenschappelijke onderneming van Lufthansa en de tevens Turkse Turkish Airlines. De eerste vlucht van Sun Express werd uitgevoerd in april 1990. Het betrof een vlucht van Antalya naar Frankfurt in Duitsland. Op dit moment zijn de eigenaars van Sun Express voor vijftig procent van Turkish Airlines en voor vijftig procent Lufthansa. Sun Express is tevens een zeer goedlopende luchtvaartmaatschappij. Dit is ook wel te merken aan de hoeveelheid passagiers die Sun Express in een jaar vervoerd. In het jaar 2012 vervoerde Sun Express namelijk meer dan 7.650.000 passagiers. De Sun Express klantenservice staat dagelijks een groot aantal van Sun Express klanten te woord. Dit laat tevens zien dan Sun Express zeer goed loopt.

Vloot en bestemmingen van Sun Express

Sun Express begon als een zeer kleine luchtvaartmaatschappij die maar één enkel vliegtuig in bezit had. Dit is op dit moment natuurlijk niet meer zo. In zo’n 20 jaar tijd is Sun Express uitgegroeid tot een succesvolle luchtvaartmaatschappij met een vloot van wel 62 toestellen. Op dit moment vliegt Sun Express met verschillende vliegtuigen van het model Boeing 737 700 en met verschillende vliegtuigen van het model Boeing 737 800. Hiernaast heeft Sun Express vijftien nieuwe vliegtuigen besteld van het type Boeing 737 MAX 8. Met deze vliegtuigen vliegt Sun Express naar een groot aantal bestemmingen. Sun Express vliegt naar verschillende bestemmingen in onder andere Albanië, Oostenrijk, Denenmarken, Frankrijk, Duitsland, Macedonië, Luxemburg, Irak, Marokko, Nederland, Noorwegen, Zweden, Zwitserland en natuurlijk naar een groot aantal bestemmingen in Turkije. Als u meer informatie wilt over de verschillende bestemmingen van Sun Express kunt u contact opnemen met de Sun Express klantenservice.

Sun Express klantenservice

Het is voor Sun Express erg belangrijk dat haar klanten tevreden zijn. Het is dan ook erg belangrijk voor Sun Express dat de Sun Express klantenservice van hoog niveau is. De Sun Express klantenservice bestaat uit een aantal verschillende onderdelen. Een belangrijk onderdeel van de Sun Express klantenservice is het Service Center. Dit is een onderdeel van de Sun Express klantenservice waarmee telefonisch contact gezocht kan worden. Elk land waarin Sun Express actief is heeft een apart Service Centre. De Nederlandse Sun Express klantenservice is te bereiken op 020 811 0777. Dit kost ongeveer 3 cent per minuut. U kunt naar de Sun Express klantenservice bellen met al uw vragen over een reeds geboekte vlucht, of over andere vragen, opmerkingen of klachten over uw vlucht met Sun Express. Ook als u een tip wilt geven aan de Sun Express klantenservice kunt u dit nummer bellen.

Contact met Sun Express

Openingstijden Sun Express klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Sun Express klantenservice

Contact met Sun ExpressNummer
Algemeen020 811 07 77

Overige contactmogelijkheden Sun Express klantenservice

Sun Express opzeggen

Sun Express direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sun express.

Sun Express ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Sun Express? Laat ons je ervaring met Sun Express weten!
Beoordeel Sun Express

Adres Sun Express klantenservice

Vertrekpassage 3
Schiphol
Rapportcijfer Sun Express klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Sun Express klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Sun Express klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Sun Express Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Sun Express klantenservice?

6 reviews over “Sun Express”

 1. Rapportcijfer: 8

  ik had een boeking gedaan voor maandag 13 februari vanuit dusseldorf na gazinatep turkije
  kreeg geen bevestinging wel is het geld van mij rekening en geen gehoor via bellen en meerder malen contact proberen te zoeken. en heb mij geld nog niet terug.

 2. Rapportcijfer: 2

  Koffer kwijt NIEMAND bereikbaar!!! Héél erg verdrietig gewoon schandalig

 3. Rapportcijfer: 8

  Goedemiddag, na verschillende keren contact met Sun Express en beloofd dat ik reactie kreeg, nooit meer wat gehoord van Sun Express, ik had vlucht 02-09-2021 van Amsterdam naar Antalya, door noodlottige val voor vertrek,mocht ik niet mee van gezagsvoerder met de vlucht,mijn koffer was al in vliegtuig, hoe leuk had het niet geweest, als ik reactie had gehad, ik vlieg meerdere x Antalya, en dacht een goede keus Sun Express,.