Surinam Airways

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Surinam Airways

De Surinaamse Luchtvaart Maatschappij, beker bekend als Surinam Airways, is de nationale luchtvaartmaatschappij van Suriname. Surinam Airways is opgericht in 1953 door Ronald Kappel en Herman van Eyck. Ze kregen een vergunning voor een binnenlandse luchtvaartmaatschappij en kochten een stuk grond in Paramaribo. Hier begonnen de twee heren vliegveld Zorg en Hoop. De eerste vlucht van het toen genaamde Luchtvaartbedrijf Kappel-Van Eyck werd uitgevoerd op 22 augustus 1953. Het bedrijf werd al snel succesvol. Dit trok de aandacht van de Staten van Suriname. Zij waren geïnteresseerd om de maatschappij te doen opgaan in een nationale luchtvaartmaatschappij voor Suriname. Dit lukte en sinds 1 januari 1955 was de Surinaamse Luchtvaart Maatschappij een feit. Kortom, Surinam Airways was geboren. Sinds 30 augustus 1962 is Surinam Airways ook daadwerkelijk een staatsbedrijf, toen werd Van Eyck namelijk uitgekocht. Op dit moment is E. Henshuijs de directeur van Surinam Airways, deze functie bekleedt hij al sinds 2011. Surinam Airways heeft tevens een aantal dochterondernemingen, namelijk Surair Catering Services, Surair Ground Services, Surair Aircargo Services, METS Travel & Tours en Residence In Hotels. Heeft u nog vragen over de verschillende dochterondernemingen of over de geschiedenis van Surinam Airways, dan kunt u contact opnemen met de Surinam Airways klantenservice.

Vloot van Surinam Airways

Surinam Airways heet een relatief kleine vloot bestaande uit vier vliegtuigen. Op dit moment heeft Surinam Airways een Airbus A340 311 in bezit en drie andere vliegtuigen van het type Boeing 737 300. Echter, omdat de Airbus A340 311 steeds vaker aan de grond blijft staan overweegt Surinam Airways een Boeing 767 300ER aan te schaffen. Op dit moment is Surinam Airways nog in overleg of dit nieuwe vliegtuig de vloot geheel zal komen versterken of enkel de Airbus A340 311 zal komen vervangen. Hebt u reeds een vlucht geboekt bij Surinam Airways en bent u geïnteresseerd door welk vliegtuig u naar uw bestemming gebracht zal worden, dan kunt u contact opnemen met de Surinam Airways klantenservice. De Surinam Airways klantenservice kan u vertellen met elke type vliegtuig u zal gaan reizen.

Surinam Airways klantenservice

Surinam Airways vindt het erg belangrijk dat klanten te allen tijde geholpen worden met vragen, opmerkingen tips en zelfs met klachten. Daarom is het ook van groot belang dat de Surinam Airways klantenservice goed in elkaar zit. Hier besteedt Surinam Airways dan ook veel aandacht aan. De Surinam Airways klantenservice is te bereiken via de volgende nummers: 0900 8050 en via 020 6262060. Hiernaast is het tevens mogelijk om de Surinam Airways klantenservice te mailen. Dit kan via ams.py@slm.nl of via businesscenter@slm.nl. De Surinam Airways klantenservice zal u helpen met het beantwoorden van uw vraag of het bevestigen van uw boeking. Ook als u wilt boeken dan kunt u bellen met de Surinam Airways klantenservice. Dan moet u bellen met een ander nummer, namelijk 020 4214835.

Contact met Surinam Airways

Openingstijden Surinam Airways klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Surinam Airways klantenservice

Contact met Surinam AirwaysNummer
Algemeen0900 - 80 50

Overige contactmogelijkheden Surinam Airways klantenservice

Surinam Airways beoordelen

Hoe zou jij Surinam Airways beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Surinam Airways opzeggen

Surinam Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/surinam airways.

Surinam Airways ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Surinam Airways? Laat ons je ervaring met Surinam Airways weten!
Beoordeel Surinam Airways

Adres Surinam Airways klantenservice

Weteringschans 165
Amsterdam

1 review over “Surinam Airways”

  1. Deze pagina is zeker 3 jaar niet geupdate .. de informatie op deze pagina is niet juist … het moet aangepast worden
    historische informatie / vloot / contact / website

    de klanten worden onjuist geinformeerd wat voor irritatie zorgt.

Laat ons je ervaring met de Surinam Airways klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Surinam Airways klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie