Swiss Int. Air Lines

Over Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines is de grootste luchtvaartmaatschappij van het Europese land Zwitserland. Het is een luchtvaartmaatschappij dat reguliere diensten levert in Europa en tevens naar Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Afrika en Azië vliegt. Het belangrijkste vliegveld voor Swiss International Airlines is Zürich Airport (ZRH). Swiss International Air Lines werd pas opgericht in 2001 na het faillissement van Swissair. Swiss International Air Lines besloot dat zij in 2002 onderdeel wilde worden van de Oneworld Airlines Alliance. Dit was echter makkelijker gezegd dan gedaan. British Airways, een van de concurrenten van Swiss International Air Lines op lange afstandsvluchten, probeerden te voorkomen dat Swiss International Airlines lid zou worden. Echter, ook al kreeg Swiss International Air Lines uiteindelijk toestemming om zich bij Oneworld Airlines Alliance te voegen, deden ze dit niet. Op 1 april 2006 besluit Swiss International Air Lines zich namelijk bij de concurrent van Oneworld Airlines Alliance te voegen, Star Alliance. De Swiss International Air Lines klantenservice kan eventueel meer informatie verschaffen over de geschiedenis en het ontstaan van Swiss International Air Lines.

Vloot en bestemmingen van Swiss International Air Lines

Swiss International Air Lines is een grote en succesvolle luchtvaartmaatschappij. Dit blijkt ook wel uit de hoeveelheid vliegtuigen die zij in hun bezit hebben. De vloot van Swiss International Air Lines bestaat uit vliegtuigen van verschillende modellen. Wanneer u besluit met Swiss International Air Lines te vliegen kunt u in een van de volgende vliegtuigmodellen komen te zitten: de Airbus A319 100, de Airbus A320 200, de Airbus A321 100, de Airbus A321 200, de Airbus A330 300X, de Airbus A340 300E, of de Boeing 777 300ER. Hiernaast vliegt Swiss International Air Lines naar een groot aantal bestemmingen, waarvan het grootste gedeelte buitenlandse vluchten zijn. Dit is natuurlijk al goed uit de naam op te merken. Het is immers Swiss “International” Air Lines. Swiss International Air Lines vliegt naar verschillende steden in Europa, zoals onder andere Sofia, Wenen, Athene, Hamburg, Boedapest, Dublin, Florence, Amsterdam en Lissabon. Hiernaast vliegt Swiss International Airlines ook naar Afrika, het Midden-Oosten, Noord-Amerika, Zuid-Amerika en Azië. De Swiss International Air Lines klantenservice kan meer informatie geven over de verschillende bestemmingen van Swiss International Air Lines.

Swiss International Air Lines klantenservice

De Swiss International Air Lines klantenservice is erg belangrijk voor Swiss International Airlines. Een goede klantenservice is namelijk bijna een garantie voor tevreden klanten. De Swiss International Air Lines klantenservice is op verschillende manieren te bereiken. Zo kunt u de Swiss International Air Lines klantenservice telefonisch bereiken door te bellen met 0900 2020232. Hiernaast kunt u de Swiss International Air Lines klantenservice ook per email, Facebook en Twitter bereiken. Op de website van de Swiss International Air Lines klantenservice vindt u het contactformulier. Een van de medewerkers zal zo snel mogelijk een reactie geven op uw vraag, opmerking, tip of klacht.

Openingstijden Swiss Int. Air Lines klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00
Swiss Int. Air Lines

Telefoonnummer Swiss Int. Air Lines klantenservice

Telefoonnummer
0900 - 202 02 32
Belkosten
€ 0,10 per minuut

Adres Swiss Int. Air Lines klantenservice

Vertrekpassage 1
Schiphol

E-mailadres Swiss Int. Air Lines klantenservice

E-mailadres
onbekend

Swiss Int. Air Lines opzeggen

Swiss Int. Air Lines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/swiss int. air lines.

Swiss Int. Air Lines ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie