Thai Airways

 klantenservice

Over Thai Airways International

Thai Airways International is de grootste nationale luchtvaartmaatschappij van Thailand. De thuishaven van Thai Aireays International is de internationale luchthaven Suvarnabhumi. Deze is pas sinds september 2006 geopend en is dus redelijk recent. Alle internationale en binnenlandse vluchten van Thai Airways International starten en landen op deze luchthaven. Voorheen werd de luchthaven van Bangkok, Don Muang, door Thai Airways International aangevlogen. In de eerste maanden na de opening van Suvarnabhumi vloog Thai Airways International nog wel naar Bangkok voor binnenlandse vluchten. Nu is dat niet meer het geval. De belangrijkste routes voor Thai Airways International zijn de vluchten tussen Europa en Thailand. In Noord-Amerika wordt Thai Airways International vertegenwoordigd door Lufthansa. De eerste vlucht van de maatschappij vloog uit op 1 mei 1960. Omdat het bedrijf al zo lang bestaat, is de Thai Airways International klantenservice dan ook erg van belang.

Thai Airways klantenservice

Voor vragen over boekingen kunt u terecht bij de Thai Airways International klantenservice.  Zo’n luchtvaartmaatschappij kan natuurlijk tot veel vragen leiden. Of u nu thuis bent of onderweg, het is belangrijk om altijd toegang te kunnen hebben tot uw reisinformatie. Voor persoonlijk reisadvies, informatie over prijzen, vluchtgegevens of het wijzigen van uw reservering, kunt u terecht bij de Thai Airways International klantenservice. Voor vragen over hoe u een eigen stoel kan kiezen, kunt u bijvoorbeeld ook terecht bij de Thai Airways International klantenservice. Ook als u hulp nodig heeft bij het boeken of een algemene vraag heeft, kunt u contact opnemen met het callcenter. Hiervoor belt u naar het nummer 020 – 514 18 10. Dit nummer is zeven dagen per week te bereiken en is van 09:00 uur tot 17:00 uur beschikbaar. Voor de kosten van dit telefoontje betaalt u slechts het lokale tarief.

Veelgestelde vragen

Op de Thai Airways International website geeft de klantenservice ook antwoord op de meest gestelde vragen. Kunt u uw vraag niet vinden of is het antwoord niet duidelijk genoeg, dan kunt u contact opnemen met de Thai Airways International klantenservice. Zij geven uw antwoord op uw vragen over de website, en te plannen reis of opmerkingen die u heeft op een reis die u al gemaakt heeft. Vragen zoals “Hoe kan het dat mijn reisadvies anders is dan ik verwacht?” of “Hoe boek ik extra beenruimte?”  beantwoorden zij graag. Thai Airways International geeft u zo duidelijk mogelijk antwoord op uw vragen of verwijst u door naar een ander bedrijf die daar het beste antwoord op kan geven.

Overige opties

Daarnaast is de Thai Airways International klantenservice ook te vinden op Twitter en Facebook onder @ThaiAirways. Deze is vooral voor vragen en verzoeken zoals het wijzigen van uw vlucht of het reserveren van een stoel. Er wordt naar gestreefd om 24/7 bereikbaar te zijn via social media. Daarnaast kunt u hen ook e-mailen naar info@thaiairways.nl of een bezoek brengen op het kantoor, dat zich bevindt op het Rhijnspoorplein 25 te Amsterdam.

Contact met Thai Airways

Openingstijden Thai Airways klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Thai Airways klantenservice

Contact met Thai AirwaysNummer
Algemeen020 - 514 18 10

Overige contactmogelijkheden Thai Airways klantenservice

Thai Airways opzeggen

Thai Airways direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/thai airways.

Thai Airways ervaringen

6 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Thai Airways? Laat ons je ervaring met Thai Airways weten!
Beoordeel Thai Airways

Adres Thai Airways klantenservice

Rhijnspoorplein 24
Amsterdam
Rapportcijfer Thai Airways klantenservice: 6

Rapportcijfer is gebaseerd op 6 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Thai Airways klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

 • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
 • Je review wordt niet naar de Thai Airways klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Thai Airways Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Thai Airways klantenservice?

6 reviews over “Thai Airways”

 1. Rapportcijfer: 2

  Slecht……niet bereik baar telefoon e mail geen antwoord !

 2. Rapportcijfer: 8

  Ik heb het zelfde probleem, een travel voucher. Maar ik kan onmogelijk boeken met de voucher ??? Adres is Brussel bestaat niet meer wat nu ??

 3. Rapportcijfer: 2

  Thai Airways is corrupt.
  Promises about vouchers and restitutions “with a smile”, but in fact all thai people are corrupt and steal your money.

 4. Rapportcijfer: 8

  Nummer van klantenservice is buiten gebruik !!!!

 5. Rapportcijfer: 8

  Geachte,

  Kan u mij het nummer laten geworden om contact met jullie op te nemen vanuit België. Ik heb reeds alles geprobeerd maar telkenmale > nummer is onbekend.
  Ik heb vragen over mijn Thai Airways ticket . Thai Airways is niet te bereiken in België, niet via telefoon noch via mail.
  Alvast bedankt voor uw opvolging.

  Met vriendelijke groeten,
  Edward

 6. Rapportcijfer: 8

  Beste,
  Ik heb een voucher van jullie maar hoe kan ik hem inruilen voor in december op reis tegaan?