Ukraine International Airlines

 klantenservice

Over Ukraine International Airlines

Ukraine International Airlines is een Oekraïense luchtvaartmaatschappij die haar thuisbasis in Kiev heeft. Ukraine International Airlines werd opgericht in 1992 als Air Ukraine International. In 1994 veranderde Air Ukraine International echter in Ukraine International Airlines. Op dit moment vliegt Ukraine International Airlines naar zo’n 75 bestemmingen over heel Europa en gedeelten van Azië. Ukraine International Airlines vliegt onder andere naar Kiec, Lvov en Simferopol in Oekraïne zelf en naar verschillende bestemmingen buiten Oekraïne, zoals bijvoorbeeld Amsterdam, Brussel, Berlijn, Koeweit, Lissabon, Milaan, Napels, Yerevan, Wenen, Londen en Frankfurt. De belangrijkste hub van Ukraine International Airlines is de luchthaven Kiev Boryspil. Hier is ook een desk van de Ukraine International Airlines klantenservice gevestigd.

Vloot van Urkaine International Airlines

Ukraine International Airlines heeft een vloot van gemiddelde grootte. Op dit moment heeft Ukraine International Airlines namelijk 39 vliegtuigen in bezit van verschillende modellen. Ukraine International Airlines heeft op dit moment 5 vliegtuigen van het type Embraer E190, 5 vliegtuigen van het type Boeing 737 300, 6 vliegtuigen van het type Boeing 737 400, 10 vliegtuigen van het type Boeing 737 500, 8 vliegtuigen van het type Boeing 737 800, 5 vliegtuigen van het type Boeing  737 900 en 2 vliegtuigen van het type Boeing 767 300ER. Kortom, Ukraine International Airlines heeft een groot aantal vliegtuigen van het merk Boeing en ook een aantal vliegtuigen van Embraer. Wilt u weten met welk vliegtuig uw vlucht met Ukraine International Airlines zal zijn? Neem dan contact op met de Ukraine International Airlines klantenservice. Medewerkers van de Ukraine International Airlines klantenservice kunnen u precies vertellen met welk toestel u zal vliegen.

Ukraine International Airlines klantenservice

Net als voor veel andere luchtvaartmaatschappijen is het voor Ukraine International Airlines erg belangrijk dat hun klanten tevreden zijn over de vluchten en de service van Ukraine International Airlines. Dit betekent dus dat de Ukraine International Airlines klantenservice van hoog niveau moet zijn. Dit is dan ook iets waar Ukraine International Airlines naar streeft. De Ukraine International Airlines klantenservice bestaat uit een aantal onderdelen. Het belangrijkste onderdeel van de Ukraine International Airlines klantenservice is de website. De website van Ukraine International Airlines is www.flyuia.com. Hier kunt u alle belangrijke informatie vinden voor uw vlucht met Ukraine International Airlines. Hiernaast heeft de Ukraine International Airlines klantenservice ook drie aparte contactadressen, namelijk van de Kiev Head Office, Central Contact Center en van de verloren bagage afdeling van Kiev Airport. Deze zijn alle drie per email en telefonisch te bereiken. De Ukraine International Airlines klantenservice heeft dus een aantal onderdelen. Als u een algemene vraag heeft kunt u bellen naar de mensen van de Ukraine International Airlines klantenservice bij het Central Contact Center en wanneer u uw bagage kwijt bent moet u juist bellen naar de afdeling verloren bagage.

Contact met Ukraine International Airlines

Openingstijden Ukraine International Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
00:00 -24:00
Dinsdag
00:00 -24:00
Woensdag
00:00 -24:00
Donderdag
00:00 -24:00
Vrijdag
00:00 -24:00
Zaterdag
00:00 -24:00
Zondag
00:00 -24:00

Telefoonnummers Ukraine International Airlines klantenservice

Contact met Ukraine International AirlinesNummer
Algemeen0800 - 020 02 67

Overige contactmogelijkheden Ukraine International Airlines klantenservice

Ukraine International Airlines opzeggen

Ukraine International Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/ukraine international airlines.

Ukraine International Airlines ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Ukraine International Airlines? Laat ons je ervaring met Ukraine International Airlines weten!
Beoordeel Ukraine International Airlines

Adres Ukraine International Airlines klantenservice

Beechavenue 104
Schiphol
Rapportcijfer Ukraine International Airlines klantenservice: 7.8

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Ukraine International Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Ukraine International Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Ukraine International Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Ukraine International Airlines klantenservice?

1 reviews over “Ukraine International Airlines”

  1. Rapportcijfer: 7.8

    Geen telefonisch bereik. Probleem; ticket geboekt voor mijn vriendin van Kiev – Amsterdam en retour. Er schijnt een probleem te zijn met landen op Amsterdam vanuit Kiev! Heen reis 19/4/2018 en terug 29/4/2018.
    Heb geboekt en betaald maar door ontstane toestand kan , gaf iemand in Kiev aan mijn vriendin door, kan geld terug gestort worden en ticket vervallen. Hoe nu verder. Wil bedrag zsm op mijn rekening. Kan ik bij een andere maatschappij boeken. MVG, Jan Ooijendijk