United Airlines

 klantenservice

Over United Airlines

United Airlines staat bekend als een van de grootste Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen. Deze populaire luchtvaartmaatschappij, vaak afgekort tot simpelweg “United”, werd opgericht in 1926. Tevens is United Airlines in 2010 gefuseerd met Continental Airlines tot één luchtvaartmaatschappij. Deze nieuwe luchtvaartmaatschappij heeft de naam van United Airlines gehouden en heeft het logo van Continental Airlines overgenomen. United Airlines is onderdeel van de populaire Star Alliance en heeft UAL Corporation als moederbedrijf. De belangrijkste hub van United Airlines is O’Hare International Airport in Chicago. Dit is een van de grootste vliegvelden ter wereld. Dagelijks vertrekken er namelijk meer dan 550 vluchten vanuit dit enorme vliegveld. Echter, O’Hare International Airport is niet de enige hub van United Airlines. United Airlines heeft namelijk tevens hubs op Newark Liberty International Airport, Washington Dulles International Aiport, Los Angeles International Airport en op San Francisco International Airport. Het is dan ook niet gek dat United Airlines een enorme vloot heeft. United Airlines heeft maar liefst 696 vliegtuigen waarmee ze over de hele wereld vliegen. United Airlines vliegt namelijk naar wel 374 verschillende bestemmingen, in zo wel het binnen als het buitenland. Op dit moment is Gleen Tilton de CEO van United Airlines. Voor meer informatie over de geschiedenis van United Airlines kunt u bellen met de United Airlines klantenservice.

Bestemmingen van United Airlines

United Airlines is een enorme en zeer populaire luchtvaartmaatschappij die naar zeer veel verschillende bestemmingen vliegt. United Airlines vliegt met haar verschillende vliegtuigen over de gehele wereld. United Airlines vliegt naar elk continent. De meeste vluchten van United Airlines zijn binnen Noord-Amerika en van Noord-Amerika naar Europa. Echter, United Airlines vliegt ook naar Australië en naar verschillende locaties in Azië. Hiernaast vliegt United Airlines ook naar een aantal gebieden in Zuid-Amerika, waaronder Brazilië, Panama en Mexico. Met United Airlines kunt u dus de gehele wereld over vliegen. Wilt u weten waar u precies heen kan vliegen met United Airlines? Dan kunt u contact opnemen met de United Airlines klantenservice.

United Airlines klantenservice

Net zoals vele andere luchtvaartmaatschappijen heeft United Airlines ook een goedlopende klantenservice. Deze United Airlines klantenservice bestaat uit een aantal onderdelen. Een belangrijk onderdeel van de United Airlines klantenservice is de FAQ pagina op de website van United Airlines. Hier worden veel vragen al beantwoord. Tevens heeft de United Airlines klantenservice een contactformulier waarin u uw vraag kunt stellen. Tevens is het mogelijk om direct contact op te nemen met de United Airlines klantenservice door met hen te bellen. Het Nederlandse nummer van de United Airlines klantenservice is 020 3469381. Wanneer u lid bent van de MileagePlus service, dan kunt u bellen met 020 3469382. Er zijn dus een aantal verschillende manieren om de United Airlines klantenservice te bereiken.

Contact met United Airlines

Openingstijden United Airlines klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers United Airlines klantenservice

Contact met United AirlinesNummer
Algemeen020 - 346 93 81

Overige contactmogelijkheden United Airlines klantenservice

United Airlines opzeggen

United Airlines direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/united airlines.

United Airlines ervaringen

2 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met United Airlines? Laat ons je ervaring met United Airlines weten!
Beoordeel United Airlines

Adres United Airlines klantenservice

Evert van de Beekstraat 28
Schiphol
Rapportcijfer United Airlines klantenservice: 5

Rapportcijfer is gebaseerd op 2 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de United Airlines klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de United Airlines klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel United Airlines Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de United Airlines klantenservice?

2 reviews over “United Airlines”

  1. Rapportcijfer: 8

    Vlieg al meer dan 20 jr met United of hun star alliance elk jaar 2x naar Miami. Slechts een keer gehad dat mijn vliegtuig een defect had en het vervangende toestel in onderhoud was en een paar uur later gereed was waardoor ik aansluiting in Washington miste. Ben toen in Hotel ondergebracht tot de volgende dag. Vind dat niet slecht een dag vertraging in dit geval in al die keren. ongeveer

  2. Rapportcijfer: 2

    24 uur later aangekomen op bestemming omdat United Airlines onze stoel dubbel heeft verkocht…