Conrad

 klantenservice

Conrad Klantenservice

Detailhandelaar Conrad is tevens distributeur van verschillende technische producten. Van oorsprong is Conrad een Duits bedrijf. Het bedrijf is opgericht in de jaren twintig (1923) in Berlijn. Conrad heeft haar  hoofdkantoor gevestigd in Hirschau sinds de jaren veertig. Conrad staat met name bekend om producten op verschillende gebieden zoals bijvoorbeeld modelbouw en energie. Daarnaast richt het zich ook op computers en andere elektronica en is het ook gespecialiseerd op bijvoorbeeld gereedschap en energie. Op de website van Conrad ziet u ook verschillende categorieën met producten: hobby, componenten, gereedschap, huis&tuin, energie, auto, multimedia, en computer&kantoor. Op de website vindt u meer dan 400.000 producten. U kunt zich ook aanmelden om de nieuwsbrief van Conrad te ontvangen zodat u op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen en nieuwe acties. Conrad biedt haar klanten de mogelijkheid om online producten te bestellen. Bij een bestelling van 25 euro of meer is de verzending gratis. Bovendien is het ook zo dat u bij aanschaf van producten altijd dertig dagen bedenktijd krijgt bij Conrad. Op de website is ook te vinden dat er altijd twee jaar garantie zit op producten van Conrad. Mocht u vragen hebben over deze producten of over iets anders dat te maken heeft met Conrad, dan is het mogelijk om de klantenservice Conrad te bellen.

Klantenservice Conrad

De telefonische klantenservice Conrad is te bereiken via het telefoonnummer 0900 – 09 96. Dit telefoonnummer kost 0,10 euro per minuut en op werkdagen is de klantenservice te bereiken van 9:00 tot 17:00. U kunt de klantenservice Conrad contacten voor verschillende vragen. Wellicht heeft u een vraag over een product dat u wilt gaan aanschaffen, of misschien heeft u een vraag over een product dat u reeds in huis heeft gehaald. Voor al die vragen kunt u telefonisch contact opnemen met een van de werknemers van Conrad. Ook als u vragen heeft over iets op de website is het mogelijk om dit via de telefonische klantenservice te regelen. Uiteraard is het ook mogelijk om een email te sturen naar Conrad, maar mocht u een dringende vraag hebben dan is het wellicht eenvoudiger om met het bovenstaande telefoonnummer contact te zoeken.

Anders bereikbaar

Naast de telefonische klantenservice Conrad is het bedrijf ook nog op andere manieren te bereiken. Via hun Twitter-account en Facebook-account is Conrad ook te bereiken. U kunt ook hier dus verschillende vragen stellen of informatie opvragen. Echter is het natuurlijk wel zo dat u met een telefoontje daadwerkelijk een medewerker krijgt te spreken die u direct verder kan helpen met uw probleem en/of vraag.

Contact met Conrad

Openingstijden Conrad klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Conrad klantenservice

Contact met ConradNummer
Algemeen0900 - 09 96

Overige contactmogelijkheden Conrad klantenservice

Conrad opzeggen

Conrad direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/conrad.

Conrad ervaringen

Geen ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Conrad? Laat ons je ervaring met Conrad weten!
Beoordeel Conrad

Adres Conrad klantenservice

Zutphenstraat 89c
Oldenzaal

Laat ons je ervaring met de Conrad klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Conrad klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Conrad Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Conrad klantenservice?