DA

 klantenservice

Over DA

DA (Drogisten Associatie) is een Nederlandse drogisterijketen die werd opgericht in 1942 in Rotterdam. De keten bestond destijds uit een vijftal samenwerkende drogisterijen. De gedachte was dat drogisten elkaar in moeilijke tijden moesten helpen. Deze gedachte wordt nog steeds in ere gehouden. De hoofdrol ligt bij het samenwerkingsverband van de zelfstandige ondernemers. Het uitgangspunt is dat iedere ondernemer een authentieke invulling geeft. Zij kennen het eigen lokale marktgebied en de klanten het best.

Assortiment

De DA winkels hebben een uitgebreid assortiment met ruim 23.000 artikelen. Zij zijn voortdurend opzoek naar unieke producten waarmee de ondernemers zich onderscheiden van hun afzetgebied. Hieronder vallen ook de huismerk-artikelen. De gedachte van de DA is dat als je lekker in je vel zit, je positief in het leven staat. Om de klanten het makkelijker te maken hebben ze alle producten in drie werelden ingedeeld: fris, gezond en mooi. In de wereld ‘’Fris’’ is alles verkrijgbaar voor persoonlijke verzorging. Binnen de wereld ‘’’Gezond’’ draait alles om gezondheid. Hierbij kan gedacht worden aan voedingsmiddelen en voedingssupplementen. De drogist werkt binnen dit kader samen met Vitaminestore, de health specialist. Tot slot is er de wereld ‘’Mooi’’ die bestaat uit luxe cosmetica en parfumerie.

Ondernemer worden

Het is mogelijk om ondernemer te worden bij DA. Om daarvoor in aanmerking te komen is een HBO werk- en denkniveau vereist, evenals sociale vaardigheden en betrokkenheid bij het welzijn van mensen. Er wordt immers over schoonheid en gezondheid geadviseerd. De selectieprocedure is streng. Maar als de ondernemer door de selectie procedure is, dan geeft de DA onvoorwaardelijke steun en begeleiding. In het nieuwe winkelconcept komen schoonheid en gezondheid samen. Iedere DA is overzichtelijk en toegankelijk. Het is de bedoeling dat je bij DA niet langer alleen producten koopt, maar dat het bezoek echt een beleving is. Een winkel waar je kunt testen, proberen, ruiken en ervaren.

Contact

De klantenservice van DA is te bereiken op het nummer: 038 – 4697200. Voor vragen over de webshop kan er gebeld worden naar het nummer: 0900 – 32665463. De DA is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00. Het bezoekadres is Benjamin Franklinstraat 2 8013 NC Zwolle. Schriftelijke vragen kunnen opgestuurd worden naar het postadres: Postbus 82 8000 AB Zwolle. Op de website worden veel gestelde vragen beantwoord. Indien uw vraag er niet tussen staat is het mogelijk om een contactformulier in te vullen. Ook deze staat vermeld op de website: www.da.nl.

Contact met DA

Openingstijden DA klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers DA klantenservice

Contact met DANummer
Algemeen038 – 4697200

Overige contactmogelijkheden DA klantenservice

DA opzeggen

DA direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/da.

DA ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met DA? Laat ons je ervaring met DA weten!
Beoordeel DA

Adres DA klantenservice

Benjamin Franklinstraat 2
Zwolle
Rapportcijfer DA klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de DA klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de DA klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel DA Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de DA klantenservice?

0 reviews over “DA”

  1. Rapportcijfer: 10

    Bij ons in het dorp zit al jaren de DA, oud en vertrouwd. Ik vind het vooral belangrijk dat ze deskundig zijn en mijn favoriete merken verkopen.