De Tuinen

Over De Tuinen

De Tuinen is een Nederlandse keten van gezondheidswinkels. Het begon in 1980, toen de eerste winkel onder de naam ‘De Tuin van Babylon’ werd geopend in Den Haag. Destijds leek de winkel meer op een kruiderij, omdat vrijwel alle producten met de hand werden gemaakt. De basis moest immers uit natuurlijke ingrediënten bestaan. De winkel werd steeds succesvoller, en werd uiteindelijk in 1991 overgenomen door de Koninklijke Ahold. Sindsdien is de naam veranderd naar De Tuinen en steeds meer nieuwe winkels werden geopend. In 2003 werd De Tuinen overgenomen door het Britse Holland & Barrett, een dochteronderneming van het Amerikaanse NBTY.
Het assortiment van De Tuinen varieert van geneesmiddelen tot natuurlijke verzorgingsproducten, en van cadeauproducten tot theeën. Sinds de overname in 2003, is met name het assortiment in voedingssupplementen en sportsupplementen sterk uitgebreid.
U kunt niet alleen in de fysieke filialen van De Tuinen winkelen, maar u bent ook 24 uur per dag en 7 dagen per week welkom in de webshop. Hierin vindt u het gehele assortiment, waaruit u gemakkelijk vanuit huis kunt bestellen. Bestellingen die op werkdagen worden geplaatst worden in de regel binnen 24 uur naar u verzonden. Bij bestellingen van boven de €20,- betaalt u geen verzendkosten.
Indien u op de hoogte wilt blijven van toevoegingen aan het assortiment of specifieke acties, kunt u zich via de website aanmelden voor de nieuwsbrief van De Tuinen.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u per telefoon contact opnemen met de klantenservice van De Tuinen via telefoonnummer 0251 – 257070. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 18.00 uur. Mocht u de klantenservice liever per e-mail willen contacteren, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@detuinen.nl. Uw vraag zal zo spoedig mogelijk worden beantwoord. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, De Tuinen is actief op zowel Facebook als Twitter.
Indien u een klacht heeft kunt u deze schriftelijk indienen bij Holland & Barrett B.V. Dit doet u door uw brief, onder vermelding van uw naam, adres, woonplaats en klant- of bestelnummer, te adresseren aan Holland & Barrett B.V., T.a.v. Afdeling klachten, Postbus 475, 1940 AL Beverwijk.
Het hoofdkantoor van Holland & Barrett, alsmede De Tuinen, is gevestigd op Beveland 3, 1948 RA Beverwijk. U kunt het kantoor per post contacteren door uw brief te adresseren aan Holland & Barrett B.V., Postbus 475, 1940 AL Beverwijk.

Openingstijden De Tuinen klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
De Tuinen

Telefoonnummer De Tuinen klantenservice

Telefoonnummer
0251 – 257070
Belkosten
Lokaal tarief

Adres De Tuinen klantenservice

Beveland 3
Beverwijk

E-mailadres De Tuinen klantenservice

De Tuinen opzeggen

De Tuinen direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/de tuinen.

De Tuinen ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “De Tuinen”

  1. Tegenwoordig heet het anders geloof ik.. maar die naam onthoud ik maar niet. Voor mij is het nog altijd de tuinen. Ik kom hier graag voor mijn supplementen. Altijd goed advies van deskundig personeel.

Plaats een reactie