Drukwerkdeal

<br /> <b>Warning</b>:  Undefined variable $title in <b>/home/u42251p86229/domains/klantenservicespot.nl/public_html/wp-content/plugins/gp-premium/elements/class-hooks.php(215) : eval()'d code</b> on line <b>11</b><br /> klantenservice

Direct in contact met de juiste klantenservice?

Als je klantenservice spot belt helpen we je persoonlijke aan alle contactinformatie met actuele storingen, openingstijden en adressen. Onze medewerkers verstrekken snel de juiste informatie en antwoord op al uw vragen.

Honderdtien cent per minuut plus uw gebruikelijke belkosten!

Over Drukwerkdeal

Drukwerkdeal is een online webwinkel waar u allerhande drukwerk, reclamematerialen, werkkleding en relatiegeschenken kunt bestellen. Het bedrijf werd in 2005 opgericht door Marco Aarnink en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste leveranciers van bedrukte artikelen. Via de online ontwerptool op de website kunt u gemakkelijk het gewenste artikel personaliseren naar uw smaak en op maat bestellen. Doordat Drukwerkdeal de bestellingen in eigen productie produceert kunnen bestellingen al de volgende dag kosteloos worden bezorgd. Ook spoedlevering behoort tot de mogelijkheden.
Voor Drukwerkdeal is persoonlijke service heel belangrijk. Daarom geeft zij al haar medewerkers een gezicht, door hun foto’s verspreid over de hele website te plaatsen. Zo wordt de afstand tussen klant en medewerker verkleind.
Daarbij heeft Drukwerkdeal als extra service naar haar klanten toe, verscheidene tutorials op haar website geplaatst waarin niet alleen haarfijn wordt uitgelegd hoe de juiste bestanden moeten worden aangeleverd, maar ook een simpele uitleg van de basiskneepjes bij het ontwerpen van uw eigen product. Natuurlijk kunt u voor de meeste producten ook gewoon de online ontwerptool gebruiken.
Drukwerkdeal is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit keurmerk wordt door de Consumentenbond ondersteund en houdt in dat u veilig en zonder zorgen kunt online winkelen bij Drukwerkdeal.

Contact

De klantenservice van Drukwerkdeal is voor al uw vragen bereikbaar op telefoonnummer 088 – 8855222. De klantenservice is geopend van maandag tot en met donderdag tussen 8.00 en 20.00 uur, en op vrijdag tussen 8.00 en 18.00 uur. U kunt u ook door een medewerker laten terugbellen, dit doet u door een terugbelverzoek te sturen via de website. Een medewerker van de klantenservice zal vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u de klantenservice contacteren via de fax, dit doet u door uw bericht te sturen naar faxnummer 088 – 8855299. In het geval dat u liever digitaal contact opneemt met Drukwerkdeal, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar info@drukwerkdeal.nl indien het een algemene vraag betreft, of naar administratie@drukwerkdeal.nl, indien het een administratieve vraag betreft. Tevens kunt u ook via de website chatten met een medewerker van de klantenservice, of een berichtje sturen via de sociale media. Drukwerkdeal is actief op zowel Facebook als Twitter. In het geval dat u Drukwerkdeal per post wenst te contacteren, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Drukwerkdeal, Postbus 2262, 7420 AG Deventer. Het is ook mogelijk om persoonlijk contact op te nemen één van de bijna 200 medewerkers van Drukwerkdeal. U kunt al hun contactgegevens terugvinden op de website.
Het hoofdkantoor van Drukwerkdeal is gevestigd op Keulenstraat 4, 7418 ET Deventer. Dit is tevens het bezoekadres van Drukwerkdeal.

Contact met Drukwerkdeal

Openingstijden Drukwerkdeal klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment geopend.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -18:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Drukwerkdeal klantenservice

Contact met DrukwerkdealNummer
Algemeen088 – 8855222

Overige contactmogelijkheden Drukwerkdeal klantenservice

Drukwerkdeal beoordelen

Hoe zou jij Drukwerkdeal beoordelen?

Bekijk resultaten

Laden ... Laden ...

Drukwerkdeal opzeggen

Drukwerkdeal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/drukwerkdeal.

Drukwerkdeal ervaringen

4 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Drukwerkdeal? Laat ons je ervaring met Drukwerkdeal weten!
Beoordeel Drukwerkdeal

Adres Drukwerkdeal klantenservice

Keulenstraat 4
Deventer

1 review over “Drukwerkdeal”

  1. Beste van de beste en ook nog eens veruit de goedkoopste. voor ons geen andere meer.

  2. Onze visitekaartjes, folders en inschrijfkaarten bestellen wij nu al 2 jaar voor de voordeligste prijs bij drukwerkdeal. Topspul!

  3. Wij maken voor onze events altijd gebruik van drukwerkdeal. Vooral de mockups zijn top waardoor je eenvoudig iets moois kunt creëren.

Laat ons je ervaring met de Drukwerkdeal klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op https://klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Drukwerkdeal klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Plaats een reactie