Etsy

Het beursgenoteerde Etsy is een platform dat kopers en verkopers van handgemaakte en vintage producten met elkaar in contact brengt. Verkopers kunnen hun producten tegen een verkoopcommissie van een aantal procent via Etsy aanbieden. Dit kan gaan om kleding, speelgoed of decoratie, maar ook om schilderijen of zelfs meubels. Zo maakt het platform het voor aanbieders van deze producten mogelijk om een grotere markt te bereiken en krijgen kopers als u toegang tot een veel groter aanbod dan u normaal gesproken binnen handbereik heeft. Het platform is wereldwijd actief.

Etsy’s werkwijze binnen de community van verkopers

Etsy mag zich het wereldwijde platform voor unieke en creatieve producten noemen en draagt bij aan het behoud van de positie van bijzondere items in een wereld die meer en meer geautomatiseerd raakt. Omdat er bij Etsy sprake is van een community van verkopers, kunt u als klant te maken krijgen met variërende begeleiding op het gebied van bijvoorbeeld ruilen of retourneren. Mocht een product u niet bevallen, dan meldt u zich weliswaar aan bij uw Etsy account, maar neemt u via de website contact op met de verkopende partij. Het antwoord dat u ontvangt is afhankelijk van het betreffende shopbeleid.

Contact met Etsy

Platform Etsy doet er alles aan u als klant producten van de hoogste kwaliteit en service van het beste niveau te bieden. Bent u ondanks dat ontevreden, of wilt u eenvoudigweg een vraag stellen of een opmerking plaatsen, dan kunt u dit telefonisch, per e-mail of via de chat doen. Voor alle drie de contactmogelijkheden is het nodig om in te loggen op uw account. De exacte openingstijden van de klantenservice zijn onbekend. Weest u zich ervan bewust dat ondersteuning door de klantenservice alleen in het Engels wordt geboden.

Instagram: https://www.instagram.com/etsynl/

Openingstijden Etsy klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Etsy

Telefoonnummer Etsy klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Etsy klantenservice

Etsy Ireland UC, 66/67 Great Strand Street
Dublin 1, Ierland

E-mailadres Etsy klantenservice

E-mailadres

Etsy opzeggen

Etsy direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/etsy.

Etsy ervaringen

4 ervaringen.

0 gedachten over “Etsy”

  1. Onlangs allemaal leuke spullen gekocht voor ons nieuwe huis. Handgemaakte producten die ECHT uniek zijn 😀

  2. Super leuk platform. Heel veel creatieve producten. Heb onlangs wanddecoratie gekocht voor ons nieuwe huis.

  3. In de nieuwe speldozen krijg je tegenwoordig alles in die plastic zakjes, waardeloos. Maar bij Etsy haal ik dan altijd uitbreiding van speelstukken… en opruimdoosjes.

Plaats een reactie