Expert

Over Expert

Expert International GmbH is een winkelketen in consumentenelektronica uit Zwitserland. Het internationale hoofdkantoor bevindt zich in Zug. Het bedrijf begon als Intercop GmbH op 16 oktober 1967. Op 30 maart 1971 werd het bedrijf hernoemd in Expert International GmbH. De eerste Expert winkels waren te vinden in Nederland, Zweden, Finland, Noorwegen, Denemarken, Zwitserland en Duitsland. Met Expert ontstond een grote internationale keten van samenwerkende, zelfstandige ondernemers. Expert is op dit moment in vijftien Europese landen, VS, Canada, Australië vertegenwoordigd met 140 winkels in Nederland. Er is dus altijd wel een Expertwinkel bij u in de buurt!

Het onderscheid van de Expertwinkel in de markt van elektronische artikelen is een duidelijk en herkenbaar beeld van betrouwbaarheid en deskundigheid op het gebied van prijs, assortimentskeuze, garantie en service. De klantenservice van Expert sluit haar naadloos bij aan. Zowel de winkelformule als de klantenservice van Expert draagt duidelijk het beeld uit van een vakspeciaalzaak. Er is een zeer ruime keuze van alle vooraanstaande merken en iedere klant krijgt deskundig advies, een perfecte service en uitstekende garanties.

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen, opmerkingen of tips, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van Expert. Dit kan via het reactieformulier of telefonisch  op werkdagen van 08.30 uur tot 17.00 uur via het telefoonnummer +31(0)33-2472872 . U kunt ook een fax sturen naar het faxnummer +31(0)033-2457484. U kunt uw vraag voor de klantenservice van expert ook mailen naar het mailadres info@expert.nl.

De klantenservice van de webwinkel van Expert is bereikbaar via de website van Expert. Hier kunt u zowel online als per telefonisch uw zaken regelen. U kunt er terecht voor al uw vragen, informatie en service betreffende de webwinkel van Expert. Vragen en/of opmerkingen kunt u sturen naar: webshop@expert.nl

Alle informatie is op de website van de klantenservice van Expert voor u samengevat en in het linker menu onder Klantenservice gezet. Bezoekt u voor het eerst de webwinkel en heeft u vragen, kijk dan bij “De 1e keer bij Expert.nl”

Bij Expert wil men er alles aan doen om u als klant tevreden te houden. Niet voor niets is de slogan van Expert: Expert begrijpt ’t! Mocht u niet tevreden zijn, dan kunt u schriftelijk of via e-mail info@expert.nl uw klacht aan Expert doorgeven.

Vermeld u duidelijk uw contactgegevens in de correspondentie zodat de klantenservice van Expert met u in contact kan komen. Uw klacht zal ook altijd doorgestuurd worden naar de zelfstandige ondernemer van de betreffende Expertwinkel.
Binnen 14 dagen zal Expert  een inhoudelijke reactie geven op uw klacht. Via de “Contact” pagina kunt u uw klacht indienen door te kiezen voor “een winkel, te weten” en een winkel te kiezen. Kies daarbij als onderwerp “klacht”.

Social Media

De klantenservice van Expert heeft Facebook. U kunt dus ook via social media contact opnemen met de klantenservice van Expert. Zo kunt u uw vraag 24 uur per dag en 7 dagen per week aan de medewerkers stellen op de Expert Facebook. De klantenservice is niet alleen via Facebook te vinden, maar ook op Twitter: u kunt Expert  bereiken via  @ExpertNL  ·. Ook kunt  u hier leuke winacties vinden.

Wilt u direct contact met één van de Expertwinkels? U kunt op de website met 1 klik  alle gegevens van de Expertwinkels vinden.

Overige opties

Verder is het ook mogelijk om Expert te mailen via het contactformulier. Natuurlijk kunt u ook altijd terecht bij een winkel bij u in de buurt. Deze kunt u vinden op een speciale pagina op de website. Zo komt u op de lokale winkelpagina van de betreffende winkel. Daar vindt u contactgegevens, een routeplanner en extra info.

Bij Expert vindt u verschillende acties. Bijna alle leveranciersacties die bij de voorkeursmerken van Expert geldig zijn, vindt u ook op de website terug. Zowel in de Expert winkels als op de website profiteert u zo van allerlei acties! Kijk op de website en ontdek dat Expert ’t begrijpt.

Openingstijden Expert klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Expert

Telefoonnummer Expert klantenservice

Telefoonnummer
033 - 247 28 72
Belkosten
lokaal tarief

Adres Expert klantenservice

Gildenstraat 7
Nijkerk

E-mailadres Expert klantenservice

E-mailadres

Expert opzeggen

Expert direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/expert.

Expert ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie