Gavetas.nl

Gavetas.nl is een trendy Nederlandse webshop die zich geheel richt op de verkoop van tassen en portemonnees. Gavetas.nl zag in 2012 het levenslicht en heeft als motto elke klant van een modieuze tas te kunnen voorzien, ongeacht zijn of haar budget. U vindt binnen deze webshop dus tassen van elk prijssegment. U kunt op de website gericht zoeken op doelgroep en merk, maar ook bent u hier aan het juiste adres voor reistassen en –koffers en accessoires zoals creditcardhouders en uiteraard portemonnees. Dankzij het ruime aanbod weet elke klant, ongeacht leeftijd en geslacht, bij Gavetas.nl een tas te vinden die perfect bij hem of haar past.

Uitgebreid aanbod van bekende en minder bekende tassenlabels

Gavetas.nl gaat zorgvuldig op zoek naar tassen volgens de laatste modetrends. Dit betekent dat u in het assortiment zowel bekende namen als onbekende tassenlabels zult treffen. Wanneer u op zoek bent naar een echt origineel item, bent u hier dus altijd aan het juiste adres. Voorbeelden van merken die via deze webshop verkrijgbaar zijn, zijn Björn Borg, DEPECHE, ESSENZA, House of SAKK, New Rebels, IKKI, Offshore, Tom Tailor en Vilenca. Bestelt u uw tas (of ander artikel) op werkdagen vóór 17.00, dan kunt u erop rekenen dat u deze reeds de volgende dag in huis heeft.

Contact met Gavetas

Gavetas.nl streeft ernaar om elke klant, ongeacht zijn of haar budget, van een mooie, trendy en kwalitatief hoogwaardige tas te voorzien. Heeft u ondanks dat een klacht, of wilt u een vraag stellen of opmerking plaatsen betreffende een product of Gavetas.nl in het algemeen? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Hiervoor maakt u gebruik van het telefoonnummer 085 7846963. Het is onbekend wat de precieze openingstijden van het klantenservicecentrum is.

Instagram: https://www.instagram.com/gavetas.nl/

Openingstijden Gavetas.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -18:00
Dinsdag
09:00 -18:00
Woensdag
09:00 -18:00
Donderdag
09:00 -18:00
Vrijdag
09:00 -18:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Gavetas.nl

Telefoonnummer Gavetas.nl klantenservice

Telefoonnummer
085 7846963
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Gavetas.nl klantenservice

Marknesserweg 28
8316 PB, Marknesse

E-mailadres Gavetas.nl klantenservice

E-mailadres

Gavetas.nl opzeggen

Gavetas.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/gavetas.nl.

Gavetas.nl ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Gavetas.nl”

  1. Van vrienden een kadobon gekregen om een nieuwe portemonnee te bestellen. Ben geslaagd, leuke winkel.

  2. Geweldige webshop, hip en trendy 🙂 Gisteren een nieuwe tas gekocht.

Plaats een reactie