Haarwereld

 klantenservice

Over Haarwereld

Haarwereld is een Nederlandse online winkel waar u alles kunt kopen op het gebied van haarverzorging en styling. De webwinkel is ontstaan vanuit kapsalon Haarmode Petra in het Overijsselse Nieuwleusen. Deze kapsalon werd in 1990 opgericht door Arnold en Petra. Sindsdien is Petra verantwoordelijk voor de haartrends die in de kapsalon worden nagevolgd, en Arnold voor het personeelsbeleid, de inkoop en al het andere dat daarbij komt kijken. Inmiddels heeft de kapsalon 15 professionele kapsters in dienst en is zij uitgegroeid tot een begrip in Nieuwleusen. Na verloop van tijd werd de kapsalon uitgebreid met een kleine winkel waar haarverzorgingsproducten en professionele kappersbenodigdheden werden verkocht. De winkel werd in 2009 omgedoopt tot ‘Haarwereld’ en groeide uit tot groothandel voor professionals en consumenten. Doordat klanten vanuit heel Nederland naar Nieuwleusen afreisden, was het een logische stap om ook een webwinkel te beginnen.
Het assortiment van Haarwereld is zeer uitgebreid en gevarieerd. U kunt hier zowel als consument als professional terecht voor de beste haarproducten en kappersbenodigdheden. U kunt denken aan merken zoals Kiss, L’anza, Goldwell, Calmare en nog veel meer.
Bestellingen die op werkdagen vóór 17.00 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag nog verstuurd en heeft u dus vaak de volgende dag al in huis. Bestellingen die meer dan €39,50 bedragen worden gratis verzonden.
Haarmode is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg-keurmerk. Dit keurmerk wordt ondersteund door de Consumentenbond en houdt in dat u ten alle tijden veilig en zorgeloos kunt online winkelen en betalen in de webwinkel van Haarwereld.
Als u op de hoogte gehouden wilt worden van de nieuwste haartrends en aanvullingen van het assortiment van Haarmode, kunt u zich aanmelden voor de nieuwsbrief. Dit kunt u doen via de website.

Contact

Indien u vragen, opmerkingen, suggesties of klachten heeft kunt u altijd per telefoon contact opnemen met de klantenservice van Haarwereld via telefoonnummer 0529 – 480503. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. In het geval dat u uw vragen liever digitaal aan de klantenservice wilt stellen, kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen naar klantenservice@haarwereld.nl. De klantenservice streeft ernaar om uw bericht zo spoedig mogelijk te beantwoorden. Daarnaast kunt u uw vragen ook via de sociale media stellen, de klantenservice van Haarwereld is actief op Facebook. Mocht u de klantenservice per post willen contacteren, dan kunt u uw brief adresseren aan Haarwereld, Meidoornstraat 2, 7711 KV Nieuwleusen. Hier is tevens het hoofdkantoor en de kapsalon van Haarmode Petra gevestigd.

Contact met Haarwereld

Openingstijden Haarwereld klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Haarwereld klantenservice

Contact met HaarwereldNummer
Algemeen0529 – 480503

Overige contactmogelijkheden Haarwereld klantenservice

Haarwereld opzeggen

Haarwereld direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/haarwereld.

Haarwereld ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Haarwereld? Laat ons je ervaring met Haarwereld weten!
Beoordeel Haarwereld

Adres Haarwereld klantenservice

Meidoornstraat 2
Nieuwleusen
Rapportcijfer Haarwereld klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Haarwereld klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Haarwereld klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Haarwereld Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Haarwereld klantenservice?

0 reviews over “Haarwereld”

  1. Rapportcijfer: 10

    Ik heb krullend haar… wat soms erg lastig kan zijn. bij de kapper zijn de producten altijd zo duur. Maar via haarwereld is het gelukkig nog te doen:) ik probeer nog steeds regelmatig verschillende producten. Erg fijn dat ze zon groot assortiment hebben.