Jeans Centre

Jeans Centre is dé jeansspecialist van Nederland. De winkel werd in de jaren ’70 opgericht en groeide al snel uit tot een begrip. In 1976 werd de eerste winkel in Breda geopend, toen nog onder de naam Koko Blue. In 2011 werd het winkelconcept vernieuwd en de naam en het logo van het bedrijf aangepast. De jeansspecialist gaat sindsdien door het leven als Jeans Centre. De laatste jaren zijn er diverse flagshipstores geopend en heeft ook de webshop een boost gekregen. Inmiddels bestaan er bijna 100 fysieke winkels, waar u een zeer uitgebreid aanbod jeans voor zowel heren, dames als kinderen kunt vinden. Jeans Centre streeft ernaar om ook in de toekomst nog verder uit te breiden.

Duurzaam winkelen

Jeans Centre vindt het belangrijk dat u ook op het gebied van jeans duurzame keuzes kunt maken. Om u hierin te faciliteren, is er voor de dames een duurzame basics lijn gelanceerd, welke de naam JC Selected Basics draagt. De items binnen deze lijn zijn vervaardigd van biologisch katoen dat duurzaam wordt geteeld. Met het kopen van dergelijke jeans draagt u dus uw steentje bij aan het beschermen van ons milieu. De artikelen binnen de basics lijn hebben dezelfde prijzen als vergelijkbare artikelen.

Contact met Jeans Centre

Jeans Centre streeft naar een hoge mate van service en een unieke shopping experience. Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over Jeans Centre of een product dat u er heeft aangeschaft? Dan kunt u dit kenbaar maken door telefonisch contact met de klantenservice op te nemen. Deze bereikt u op werkdagen tussen 10.00 en 20.00 op het telefoonnummer 085 0013014. Op zaterdag is het mogelijk om tussen 10.00 en 14.00 telefonisch contact op te nemen.

Instagram: https://www.instagram.com/jeanscentre/

Openingstijden Jeans Centre klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Jeans Centre

Telefoonnummer Jeans Centre klantenservice

Telefoonnummer
085 0013014
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Jeans Centre klantenservice

Jeans Centre B.V., Van Hennaertweg 6
2952 CA Alblasserdam

E-mailadres Jeans Centre klantenservice

Jeans Centre opzeggen

Jeans Centre direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/jeans centre.

Jeans Centre ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Jeans Centre”

  1. Ik vind het echt een super goede winkel. Koop hier al jarenlang mijn spijkerbroeken. Misschien niet de meest hippe, maar wel goede kwaliteit en prijs.

  2. Leuke spijkerbroeken tegen een goede prijs. Ik begrijp nooit dat mensen 2 of 3 honderd euro uitgeven aan een spijkerbroek. Deze zaak is heel goed.

  3. Met mijn man en 2 kinderen hier afgelopen weekend broeken gekocht. Fijne zaak, genoeg keus en betaalbaar.

  4. Geweldige winkel, kocht vroeger in Drachten mijn broeken en in Groningen. Zijn gewoon goede jeans tegen een eerlijke prijs.

  5. Sinds ik een puber ben koop ik hier mijn spijkerbroeken. Ben inmiddels 35 en slaag nog steeds bij Jeans Centre. Fijne zaak met betaalbare spijkerbroeken.

Plaats een reactie