Kiabi

Kiabi biedt u trendy kleding tegen betaalbare prijzen

Kiabi is een van oorsprong Franse kledingwinkel die in 1978 het levenslicht zag. Vandaag de dag heeft de keten meer dan 450 winkels, waarvan het overgrote gedeelte zich in thuisland Frankrijk bevindt. Behalve in Frankrijk heeft Kiabi ook fysieke en online winkels in veertien andere landen. In Nederland en België wordt er tot nu toe alleen online verkocht. Kiabi staat voor een uitgebreid aanbod aan betaalbare mode. De keten is van mening dat iedereen trendy kleding zou moeten kunnen kopen, zonder daar diep voor in de buidel te hoeven tasten. Behalve dames-, heren- en kinderkleding, schoenen en accessoires vindt u in deze webshop ook woontextiel en decoratie.

Regelmatig wisselende collecties actuele mode

Kiabi bewijst u dat lage prijzen en trendy artikelen wel degelijk hand in hand kunnen gaan. De mode die u op de website treft, is namelijk gegarandeerd actueel. Kiabi houdt trends in de modewereld nauwlettend in de gaten en beschikt over een team van ruim vijftig stylisten, die maar liefst zes keer per jaar een nieuwe collectie lanceren. Daarom vindt u regelmatig grote aantallen nieuwe items in de webshop. Het is om diezelfde reden dan ook de moeite waard om de outlet afdeling van de webshop af en toe te bezoeken. Het aanbod aldaar bestaat uit maar liefst duizenden artikelen.

Contact met Kiabi

Kiabi streeft naar een zo hoog mogelijke klanttevredenheid. Dit probeert het te bereiken middels een uitgebreid assortiment, korte levertijden en een goede klantenservice. Mocht u ondanks dit onverhoopt toch een klacht hebben? Of heeft u een vraag of opmerking over een artikel of Kiabi in het algemeen? Dan kunt u deze middels het contactformulier op de website kenbaar maken. Er is geen telefoonnummer van de klantenservice beschikbaar.

Overige contactmogelijkheden

Instagram: https://www.instagram.com/kiabi_official/

Openingstijden Kiabi klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Kiabi

Telefoonnummer Kiabi klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Kiabi klantenservice

Rue du Calvaire
59510 Hem, Frankrijk

E-mailadres Kiabi klantenservice

E-mailadres
onbekend

Kiabi opzeggen

Kiabi direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kiabi.

Kiabi ervaringen

8 ervaringen.

8 gedachten over “Kiabi”

  1. Kunt u mij zeggen hoe ik aan een kortingscode kom?

  2. Voor mijn kids nieuwe kleding gekocht. Vorige keer ook bij Kiabi en nu weer. Is echt super velopen. Goede service en leuke kleding.

  3. Niet veel mensen kennen deze winkel, maar ze zijn erg goedkoop en hebben heel veel keus. Betrouwbare webwinkel, heb er al meerdere keren besteld.

  4. Heeeel veeeel keus 😀 En dat vind ik heerlijk hahaha. Ook fijn dat jullie grote maten verkopen. Ga zo door.

  5. Goedkope en mooie kleding. Ook geschikt voor vrouwen als ik met een maatje meer 🙂

Plaats een reactie