Kixx Online

Kixx Online laat kinderen hun eigen stijl ontdekken

Bij Kixx Online vindt u baby- en kinderkleding. Heeft u kinderen tussen de nul en zestien jaar? Dan vindt u in deze webshop modieuze, stijlvolle en eigenwijze kleding van verschillende topmerken. Bekende merken die in de webshop zijn vertegenwoordigd, zijn onder andere Name It, B. Nosy en Like Flo. Ook kleinere labels als Ammehoela en Sproet & Sprout vindt u er terug. In totaal kunt u kleding van meer dan honderd verschillende merken kopen. Kixx Online is van mening dat het vinden van de juiste kledingstijl een echte ontdekkingsreis is. Elk kind is namelijk uniek.

Winkelen volgens de laatste trends

Wat de voorkeuren of wensen dus ook mogen zijn, bij Kixx Online vindt u altijd het antwoord. Uiteraard speelt de webshop in op de veranderingen waaraan de mode elk seizoen onderhevig is. Kixx Online is de grote broer van de fysieke winkel Kixx Kidswear, die al bijna twintig jaar in Alkmaar is gevestigd. Wilt u kleding die u in de webwinkel heeft gezien, van dichtbij bekijken en voelen alvorens u deze aanschaft? Dan kan dat door het pand op de Laat 177 te bezoeken. Kixx Online bestaat inmiddels alweer ruim tien jaar.

Contact met Kixx Online

Kixx Online stelt ouders en kinderen centraal en probeert hen van de beste kleding én service te bedienen. Mocht u ondanks dat ontevreden zijn, of een vraag over een product of de webwinkel zelf hebben, dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van de kledingwinkel. Dit doet u middels het telefoonnummer 072 7440055. De klantenservice is op werkdagen tussen 09.00 en 17.00 te bereiken.

Daarnaast is het mogelijk om een bericht achter te laten op het contactformulier op de website. Chatten meteen van de medewerkers kan op werkdagen tussen 09.00 en 21.00.

Instagram: https://www.instagram.com/kixx_online/

Openingstijden Kixx Online klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Kixx Online

Telefoonnummer Kixx Online klantenservice

Telefoonnummer
072 7440055
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Kixx Online klantenservice

Kixx International B.V., Newtonstraat 46
1704 SB Heerhugowaard

E-mailadres Kixx Online klantenservice

Kixx Online opzeggen

Kixx Online direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/kixx online.

Kixx Online ervaringen

7 ervaringen.

7 gedachten over “Kixx Online”

  1. Betaalbare kinderkleding tegen een eerlijke prijs. Uitstekend!

  2. Mega leuke schoenen voor mijn dochter gekocht. Kende het merk en wist welke maat ik moest hebben. Ben er heel erg blij mee en mijn dochter ook 😉

  3. Via instagram terecht gekomen op deze website. Erg leuke spullen en heb 2 nieuwe outfitjes voor mijn dochter gekocht.

  4. Wat een heerlijke webshop om lekker nieuwe kleertjes voor de kids te kopen. Mooie spulletjes, goede aanbiedingen en snelle verzending. Ik ben verkocht haha

  5. Ontzettend leuke webshop met unieke kleding. Heb hier al meerdere bestellingen geplaatst en is allemaal vlekkeloos verlopen.

  6. Mega goede webshop voor je kleding voor je kleintjes. Leuk spulletjes en kledingstukken die ik nergens anders kan vinden.

  7. Super leuke webshop met hele mooie kleding. Een aanrader voor je kleintjes 🙂

Plaats een reactie