Klingel

Over Klingel.nl

Klingel is een webshop die verschillende soorten kleding verkoopt. Op dit moment verkoopt Klingel zowel dames- en herenmode, schoenen, ondergoed en verschillende soorten accessoires. Tevens geeft Klingel aan dat klanten ook bij Klingel aan het juiste adres zijn voor de aankleding van hun huis. Verschillende soorten woningaccessoires zal u dus ook kunnen vinden bij Klingel. Hiernaast is Klingel gespecialiseerd in kleding in grote maten. De damesmode is op dit moment verkrijgbaar tot en met maat 56. Klingel geeft aan dat deze kleding altijd verkrijgbaar en daarbij dus leverbaar is. Overigens heeft Klingel kleding in allerlei soorten stijlen. Het maakt dus niet uit wat voor stijl u heeft, u bent per definitie aan het juiste adres. Of u nou op zoek bent naar nette en meer geklede kleding, of naar meer sportieve kleding. Klingel heeft het allemaal. Hiernaast wisselt de collectie van Klingel elk seizoen. Dit gaat tevens gepaard met goede aanbiedingen, waardoor u de kleding van Klingel ook tegen een spotprijs kunt kopen. Dit is tevens iets waar Klingel om bekend staat: hun kleding is, aldus Klingel, van hoge kwaliteit en het is zeer gunstig geprijsd. Kortom, de webshop Klingel heeft voor ieder wel wat moois.

Betaling bij Klingel

Gezien Klingel enkel een webshop is, is het zeer belangrijk dat de online betaling van producten zeer gemakkelijk en zonder problemen gaat. Dit is dan ook iets waar Klingel veel aandacht aan besteedt. Betalen kan bij Klingel nog ouderwets per acceptgiro, maar kan ook met een creditcard en zelfs met iDEAL. Hiernaast geeft Klingel de optie om te betalen in termijnen. Bovendien rekent Klingel geen kosten voor het retour sturen van producten. Wanneer u dus uw pakketje heeft ontvangen en er zitten producten tussen die u toch niet zo bevallen, dan is het geen probleem om uw spullen terug te sturen. Dit kan zeer gemakkelijk. Hiernaast hoeft u niet per se uw pakketje bij u thuis te laten bezorgen. Als u bijvoorbeeld een drukke baan heeft en overdag niet vaak thuis bent, dan kunt u uw pakketje ook bij een Kiala punt laten bezorgen. Dan kunt u uw pakketje op een moment waarop het u schikt ophalen.

Klingel klantenservice

Klantentevredenheid is voor een webshop zoals Klingel erg belangrijk. Daarom neemt Klingel haar klantenservice erg serieus. De Klingel klantenservice is dus een belangrijk onderdeel van hun webshop. Een onderdeel van de Klingel klantenservice is de vraag en antwoordpagina op de website van Klingel. Hier heeft de Klingel klantenservice reeds antwoord gegeven op een aantal vragen die relatief vaak gesteld werden aan de Klingel klantenservice. Natuurlijk kan het voorkomen dat de vraag die u heeft er niet tussenstaat. Dan kun u gelukkig ook gewoon direct contact opnemen met de Klingel klantenservice. Per telefoon is de Klingel klantenservice te bereiken van maandag tot en met zaterdag. Op maandag tot en met vrijdag kunt u bellen met de Klingel klantenservice van 08.00 in de ochtend tot en met 21.00 in de avond. Op zaterdag kan dit van 09.00 tot 16.00.

Openingstijden Klingel klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:30 -21:00
Dinsdag
08:30 -21:00
Woensdag
08:30 -21:00
Donderdag
08:30 -21:00
Vrijdag
08:30 -21:00
Zaterdag
08:30 -17:00
Zondag
08:30 -17:00
Klingel

Telefoonnummer Klingel klantenservice

Telefoonnummer
010 - 447 98 00
Belkosten
lokaal tarief

Adres Klingel klantenservice

Rivium 1e straat 72
Capelle a/d IJssel

E-mailadres Klingel klantenservice

E-mailadres

Klingel opzeggen

Klingel direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/klingel.

Klingel ervaringen

Geen ervaringen.

Plaats een reactie