Lush

Over Lush

Lush is een Britse winkelformule die gespecialiseerd is in handgemaakte cosmetica, en verzorgingsproducten voor huid en haar. Lush begon in het begin van de jaren ’90 als een klein mailorderbedrijfje genaamd Cosmetics To Go, maar na de naamsverandering naar Lush en de opening van de eerste winkel in 1995 in Poole, Verenigd Koninkrijk, groeide het succes gestaag. Inmiddels heeft Lush meer dan 800 winkels, verspreid over 51 landen. In Nederland zijn momenteel 9 filialen gevestigd.
Eén van de belangrijkste kernwaarden van Lush is dat de productie van haar producten zo diervriendelijk en duurzaam mogelijk moet zijn. Daarom zorgt Lush er ook voor dat er zo min mogelijk verpakkingsmateriaal wordt gebruikt, en wordt er tevens geen gebruik gemaakt van proefdieren bij het testen van producten, maar van mensen. Alle producten van Lush zijn gemaakt van verse en (in de meeste gevallen) biologische groenten en fruit, de beste essentiële oliën, veilige synthetische ingrediënten en zo min mogelijk conserveringsmiddelen. De ingrediënten die worden gebruikt zijn tevens allemaal vegetarisch en in veel gevallen ook veganistisch.
Het assortiment loopt uiteen van shampoo tot bruisballen voor in bad, en van zeepblokken tot natuurlijke gezichtsmaskers. Met de verkoop van de Charity Pot, een body lotion, steunt Lush verscheidene goede doelen die zich inzetten voor dieren en milieu.
Naast de winkels heeft Lush ook een webshop waar u alle producten die Lush verkoopt terug kunt vinden en direct kunt bestellen. Het assortiment naast de vaste collectie wisselt regelmatig, doordat Lush graag inspeelt op bijvoorbeeld feestdagen, seizoenen of andere thema’s, en daar ‘limited edition’ producten op baseert.

Contact

Indien u een vraag heeft kunt u de klantenservice telefonisch bereiken op telefoonnummer 020 – 6388096. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Tevens kunt u de klantenservice per mail bereiken door een e-mailbericht te sturen naar info@lush.nl.
Het Nederlandse hoofdkantoor is gevestigd op Leidsestraat 14, 1017 PA Amsterdam. Indien u het hoofdkantoor per post wenst te contacteren, dan kunt u dit doen door uw brief aan ditzelfde adres te adresseren.
In het geval dat u vragen heeft omtrent de Charity Pot en de daarmee ondersteunde doelen, kunt u een e-mailbericht sturen aan amadea@lush.nl. Voor pers-gerelateerde vragen kunt bellen naar het algemene telefoonnummer van de klantenservice of een e-mailbericht sturen naar pr@lush.nl.
Tenslotte kunt u ook uw vragen aan Lush via de sociale media stellen. Lush is actief op zowel Facebook als Twitter.

Openingstijden Lush klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:30 -17:00
Dinsdag
09:30 -17:00
Woensdag
09:30 -17:00
Donderdag
09:30 -17:00
Vrijdag
09:30 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Lush

Telefoonnummer Lush klantenservice

Telefoonnummer
020-638 80 96
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Lush klantenservice

Leidsestraat 14
Amsterdam

E-mailadres Lush klantenservice

E-mailadres

Lush opzeggen

Lush direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/lush.

Lush ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Lush”

  1. Je weet precies wanneer je bij de lush in de buurt bent.. je ruikt het op het begin van de winkelstraat al. heeerlijk! loop ook vaak dan even naar binnen voor mezelf of voor een cadeautje

Plaats een reactie