Marc O’Polo

Subtiele en tijdloze mode van Marc O’Polo

Marc O’Polo is een van oorsprong Zweeds modehuis dat bekend staat om haar elegante en casual ontwerpen. De ontwerpen worden stuk voor stuk gekenmerkt door simpliciteit én kwaliteit. Bij Marc O’Polo vindt u geen kleding met vele details en accenten, maar juist subtiele stukken die een tijdloze klasse uitstralen. De kleuren zijn vooral basic en roepen een licht avontuurlijke associatie op. Niet voor niets is het modebedrijf dan ook vernoemd naar een van de meest bekende ontdekkingsreizigers aller tijden. Dankzij zijn subtiliteit bereikt het merk een brede doelgroep. De nonchalante en minimalistische Scandinavische handtekening maakt de kledingstukken extra geschikt als casual en casual smart wear.

Het gebruik van natuurlijke materialen

Marc O’Polo voert een lijn voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. Behalve de simpliciteit van de kledingstukken, wordt het modehuis door nog een belangrijk gegeven gekenmerkt. Dit betreft zijn voorkeur voor natuurlijke materialen. Katoen, linnen en zijden passen bij de filosofie van de oprichter: ‘the freedom to be yourself’. Marc O’Polo werd in 1967 opgericht en voert inmiddels verschillende lijnen: Modern Casual, Denim, Shoes, Accessories, Bodywear, Beachwear, Eyewear, Home, Junior en Legwear. Achtmaal per jaar komt er een nieuwe collectie uit.

Contact met Marc O’Polo

Marc O’Polo streeft op alle gebieden een zo hoog mogelijke kwaliteit na. Zowel wat betreft zijn kleding als het contact met u als klant. Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over het bedrijf of een specifiek product? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de Nederlandse klantenservice. Deze bereikt u middels het telefoonnummer 0800 1022 1022. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 08.00 en 20.00. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen. Het hoofdkantoor bevindt zich in Duitsland.

Instagram: https://www.instagram.com/marcopolo/

Openingstijden Marc O’Polo klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Marc O’Polo

Telefoonnummer Marc O’Polo klantenservice

Telefoonnummer
0800 1022 1022
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Marc O’Polo klantenservice

Hofgartenstraβe 1
83071 Stephanskirchen, Duitsland

E-mailadres Marc O’Polo klantenservice

Marc O’Polo opzeggen

Marc O’Polo direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/marc o’polo.

Marc O’Polo ervaringen

10 ervaringen.

10 gedachten over “Marc O’Polo”

 1. Er is iets fout gegaan bij mijn bestelling. Echt enorm irritant dat de klantenservice al ruim een week niet telefonisch bereikbaar is en ik geen reactie krijg op mijn e-mails.

 2. De klantendienst van MOP is hopeloos.

  Bestelling wordt niet geleverd!
  Mails worden niet beantwoord!
  Telefoonnummer 0800 1022 1022 is niet in gebruik.

  Ik denk dat een klacht wegens oplichting zich opdringt.

 3. Probeer al 2 dagen deze klantenservice te bereiken,maar is niet bereikbaar.

 4. Ik vind Marc Opolo echt tegek, hele mooie winkels, goede kleding, trendy en uniek. Uiteraard wel iets prijziger.

 5. Mooie chique kleding dat lang mee gaat. Het is wel prijzig, maar koop hier graag voor mijn kinderen die uit hun groeispurt zijn.

 6. Vroeger had ik er helemaal niks mee. Maar nu moet ik zeggen dat ik toch wel heel erg gecharmeerd ben van Marc opolo. Je merkt toch echt een kwaliteitsverschil met andere merken.

 7. Vorige week in Duitsland bij een Marc O polo winkel een nieuwe trui gekocht en ben er heel blij mee. Wat een goede winkel en wat een super kwaliteit.

 8. Al jaren klant bij Marc O’Polo. Kwalitatieve en mooie kleding. Koop hier ook kleding voor mijn man.

 9. Mooie kleding en schoenen, beetje duur maar simpelweg ook betere dan goedkopere merken.

 10. Goed merk, koop het al jaren en iedere collectie vind ik weer mooi. Prijzig, maar absoluut goede kwaliteit.

Plaats een reactie