Mini In The Box

Mini In The Box is éen van de bekendste Chinese webshops in Nederland. Al sinds 2007 geldt het bedrijf als wereldwijde marktleider in de online verkoop van gadgets en accessoires. De webwinkel bedient maar liefst 200 verschillende landen. Het is een onderdeel van Light In The Box, dat behalve gadgets ook kleding en woon- en tuinartikelen verkoopt. Op de website van Mini In The Box kunt u duizenden verschillende producten tegen groothandelprijzen aanschaffen. Dit is mogelijk omdat er niet wordt gewerkt met tussenpersonen. De producten komen rechtstreeks uit de fabriek.

Groothandelprijzen voor particulieren en ondernemers

De doelstelling van Mini In The Box is om mensen wereldwijd in staat te stellen om online aankopen te doen. De producten die u bij deze webwinkel vindt, variëren sterk. Zo bent u bij deze webshop aan het juiste adres voor mobiele accessoires, maar ook voor autotoebehoren, mode, sportartikelen, sieraden en woonartikelen. Mini In The Box biedt over de hele wereld dezelfde prijzen. De groothandelprijzen blijven laag dankzij het groeiende netwerk van Chinese fabrikanten. Mini In The Box is aantrekkelijk voor zowel particuliere als zakelijke klanten.

Contact met Mini In The Box

Heeft u een vraag of wenst u om een andere reden contact met een medewerker van Mini In The Box? Dan stelt u deze via het daarvoor bestemde klantensysteem, dat bereikbaar is wanneer u inlogt en uw specifieke order selecteert. Er wordt vlot op meldingen gereageerd. Heeft u een vraag alvorens u uw bestelling plaatst, dan stelt u deze via het online contactformulier.

Instagram: https://www.instagram.com/miniinthebox_official/

Openingstijden Mini In The Box klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Mini In The Box

Telefoonnummer Mini In The Box klantenservice

Telefoonnummer
onbekend
Belkosten
lokaal tarief

Adres Mini In The Box klantenservice

E-mailadres Mini In The Box klantenservice

E-mailadres
onbekend

Mini In The Box opzeggen

Mini In The Box direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mini in the box.

Mini In The Box ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Mini In The Box”

  1. Krijg het maar niet voor elkaar . Geen leuke ervaring . Kan nu niets bestellen

    Ben mijn wachtwoord vergeten . Mijn telefoon en mijn imailadres klopt helemaal maar wordt steeds gezegd dat het niet klopt . Wat nu ????

  2. Super goedkope webshop met heel veel spulletjes. Het duurt alleen wel heel erg lang voordat je het ontvangt. Maar ik vind het leuk dat je gewoon heel veel keus hebt.

  3. Waanzinnig goedkoop en heel veel producten. Komt volgens mij regelrecht uit China, maar is wel een top webwinkel.

  4. WAUW Je kunt hier dus echt alles goedkoper krijgen,. Ben echt fan van deze website. Super vet!!!

  5. Super website, dit is nog beter dan de action! Je moet wel even geduld hebben totdat je pakketje thuis wordt bezorgd.

  6. Wel geinig, het is net zoiets als aliexpress.nl maar dan zonder ideal…

Plaats een reactie