Mooieschoenen.nl

Mooieschoenen.nl is een webwinkel die gespecialiseerd is in de verkoop van schoenen voor zowel dames, heren, jongens als meisjes. De webwinkel bestaat sinds 2011 en is de moderne variant van de winkels die al sinds tientallen jaren geleden in Midden-Nederland zijn gevestigd. In de jaren ’30 opende de eerste winkel zijn deuren. De webshop handelt bestellingen op werkdagen tot 18.00 af. Voor de fysieke winkels geldt dat deze van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.30 geopend zijn, op zaterdag van 10.00 tot 17.00 en op zondag van 13.00 tot 17.00. De volledige collectie vindt u online. Mooieschoenen.nl is zich altijd bewust van de nieuwste trends op schoenengebied en daardoor verandert het assortiment in de fysieke winkels en de webwinkels dan ook regelmatig.

Alles wat u moet weten over nieuwe schoenen

Alhoewel het soms als ietwat lastig wordt ervaren om nieuwe schoenen online te kopen, zorgt Mooieschoenen.nl ervoor dat u dankzij de volledige en gedetailleerde informatie die zij verstrekken altijd de juiste keuze maakt. Zo wordt u geïnformeerd indien die pasvorm van de schoen afwijkt van de standaard pasvorm. Indien de schoenen waar u interesse in heeft afkomstig zijn van een Amerikaanse leverancier, dan worden behalve de Amerikaanse ook altijd de Europese maten vermeld.

Contact met Mooieschoenen.nl

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Mooieschoenen.nl of een van zijn producten? Dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice van het modebedrijf. Dit doet u middels het telefoonnummer 0346 744029. De telefonische klantenservice is op werkdagen tussen 10.00 en 18.00 bereikbaar. Behalve telefonisch contact is het ook mogelijk om een bericht achter te laten via de social media kanalen, of het contactformulier op de website. Binnen uiterlijk twee werkdagen wordt er contact met u opgenomen.

Instagram: https://www.instagram.com/mooieschoenennl/

Openingstijden Mooieschoenen.nl klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Mooieschoenen.nl

Telefoonnummer Mooieschoenen.nl klantenservice

Telefoonnummer
0346 744029
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Mooieschoenen.nl klantenservice

Breedstraat 28-30
3603 BB Maarssen

E-mailadres Mooieschoenen.nl klantenservice

Mooieschoenen.nl opzeggen

Mooieschoenen.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/mooieschoenen.nl.

Mooieschoenen.nl ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Mooieschoenen.nl”

  1. Een goede zaak waar ik al jaren altijd slaag. Echt mooie schoenen en altijd de juiste stijl waar ik van hou.

  2. Leuke webshop met een mooie collectie schoenen. Heb hier vorig jaar schoenen besteld en is allemaal uitstekend verlopen.

  3. Gisteren nieuwe sandalen voor vakantie besteld en die kwamen vandaag al aan. Heel erg blij mee!

  4. Mooie unieke merken. Heel veel keus en eengoede service. Soms ook leuke aanbiedingen.

  5. Ontzettend leuke shop! Veel mooie schoenen!

Plaats een reactie