MyJewellery

Bij MyJewellery kunt u eenvoudig en snel eenvoudig winkelen. Bij deze webwinkel bent u aan het juiste adres voor kleding, schoenen, sieraden en andere accessoires. Sieraden staan bij MyJewellery in het middelpunt, vanuit deze branche is het bedrijf dan ook oorspronkelijk begonnen. Sieraden maken een outfit helemaal af. MyJewellery heeft sieraden die passen bij verschillende kledingstijlen. Dus of u nu op zoek bent naar een item om uw casual kleding af te maken, of om te combineren met een outfit voor een avondfeest, bij MyJewellery vindt u gegarandeerd waar u naar op zoek bent. De webshop wordt dagelijks aangevuld met nieuwe items, waardoor u altijd verzekerd bent van de nieuweste trends.

Van hobby tot toonaangevend bedrijf

MyJewellery is ontstaan uit een hobby en groeide in 2011 uit tot een officieel sieradenlabel. Na de oprichting maakte het bedrijf een sterke groei door. Momenteel werken er ruim 180 medewerkers die dag in, dag uit als doel hebben om vrouwen van alle leeftijden te voorzien van de leukste sieraden, kleding en andere accessoires. MyJewellery heeft diverse boutiques verspreid over Nederland en een drukbezochte webshop waar de gehele collectie te verkrijgen is. Dankzij het enthousiasme van de medewerkers is MyJewellery een invloedrijk e-commerce bedrijf binnen de fashion en lifestyle industrie.

Contact met MyJewellery

Heeft u een vraag, opmerking of onverhoopt een klacht over MyJewellery of een van zijn producten? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van het sieradenbedrijf. Alhoewel direct telefonisch contact met een medewerker niet nodig is, staat de live whatsapp chat iedere werkdag van 09.00 tot 21.00 tot uw beschikking. Het mobiele telefoonnummer dat u daarvoor gebruikt, is
06 13588125. Ook is het mogelijk om binnen dezelfde genoemde tijden een chat op Facebook Messenger te starten.

Instagram: https://www.instagram.com/myjewellery/

Openingstijden MyJewellery klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
MyJewellery

Telefoonnummer MyJewellery klantenservice

Telefoonnummer
06 13588125
Belkosten
Alleen Whatsapp

Adres MyJewellery klantenservice

Postbus 1770
5200 BV Den Bosch

E-mailadres MyJewellery klantenservice

MyJewellery opzeggen

MyJewellery direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/myjewellery.

MyJewellery ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “MyJewellery”

  1. Leuke webshop met HEEEL veel mooie sieraden. Koop hier af en toe een armbandje of een kettinkje om cadeau te doen. Super!

  2. Hele mooie sieraden en ook leuke kleding. Ideaal voor leuke zomer outfits 🙂

  3. Ik shop hier al een paar jaar en vind dit echt een super goede website. Kledinglijn is ook erg mooi. Ideaal om je summerproof te maken.

  4. LOVE THIS!!! Wat een heerlijke webshop. Allemaal leuke dingen besteld voor de vakantie 😀 YES!!

  5. Hele leuke producten. Ben zelf erg fan van de armbandjes. Echt Ibiza stijl 🙂

  6. Ik ken deze webshop sinds kort, maar ben helemaal verkocht. Ontzettend leuke collecties!! X Lisa

Plaats een reactie