Notino

Notino is een online winkel in cosmetica- en schoonheidsartikelen. Alhoewel de winkel in 2004 werd opgericht, is hij nu al actief in meer dan 20 landen. En het jonge bedrijf blijft maar doorgroeien. Notino.nl biedt een breed aanbod bekende wereldmerken, maar ook juist die specifieke producten die u in andere winkels niet of maar moeilijk kunt verkrijgen. En dat alles dus onder één dak. Vandaag de dag heeft u bij deze webshop keuze uit maar liefst 55.000 verschillende producten van 1500 merken. Zo grijpt u dus nooit mis.

Het grootste online aanbod parfums en cosmetica

Notino heeft het grootste aanbod van parfums en cosmetica op het internet. Maar ook op het gebied van huidverzorging, haarverzorging, dermocosmetica en mondverzorging vindt u er alles wat u nodig heeft. De webshop biedt een breed assortiment dames-, heren- en kinderartikelen. Het grote voordeel van het hier online plaatsen van uw besteling, is het gegeven dat Notino alle producten die het op voorraad heeft, in eigen magazijn heeft staan. Zo geschiedt de levering dus binnen een afzienbare tijd. Ook kunt u samples van de parfums bestellen. Bent u niet helemaal zeker van de geur? Dan kunt u deze thuis nog even op u in laten werken, zonder dat de geur zich vermengt met andere geuren, waarvan in cosmeticawinkels wel altijd sprake is.

Contact met Notino

Heeft u een vraag, klacht of opmerking over Notino.nl of één van de producten die het bedrijf aanbiedt, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Deze bereikt u middels
het telefoonnummer 020 3690603. De telefonische klantenservice is op werkdagen van 09.00 tot 17.00 bereikbaar. Ook is het mogelijk om uw vraag online achter te laten op de website. Deze wordt dan zo snel mogelijk beantwoord. Het adres betreft het adres van Notino Benelux B.V.

Instagram: https://www.instagram.com/notino_com/

Openingstijden Notino klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Notino

Telefoonnummer Notino klantenservice

Telefoonnummer
020 3690603
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Notino klantenservice

Nieuwe Keizersgracht 58
1018 DT, Amsterdam

E-mailadres Notino klantenservice

E-mailadres

Notino opzeggen

Notino direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/notino.

Notino ervaringen

7 ervaringen.

6 gedachten over “Notino”

  1. Ik kende Notino eerst nog niet, maar ik ben verrast over de kwaliteit en de prijs. Ik heb eerste keer gewoon een kleinere bestelling gedaan, maar tegenwoordig bestel ik hier al mijn essentials.

  2. Mega veel keus en bijzonder goede service. Ik moet zeggen dat de mensen die hier werken meer kennis dan bij de lokale ici of douglas hebben. Super webshop

  3. Prettige webshop met heeeuul veel keus! Lekkere parfums/

  4. Super leuke webshop, je kunt hier producten kopen die niet makkelijk in de winkel verkrijgbaar zijn. De kadoverpakking is ook SUPER Mooi!

  5. Een hele goede webwinkel. Heb een geurtje met 30% korting besteld. Heerlijk 😉

  6. Top webshop, goede producten tegen een scherpe prijs. Heb hier inmiddels 3x besteld en dat is goed verlopen. 1x heb ik een dag langer op mijn bestelling moeten wachten, maar dat scheen aan postnl te liggen.

Plaats een reactie