Omoda

Omoda is een modern modebedrijf voor zowel dames, heren als kinderen. In de fysieke winkels én in de webshops vindt u een uitgebreid aanbod schoenen, tassen en diverse andere accessoires zoals portemonnees, sjaals, horloges en hoeden. Met wel meer dan 250 verschillende merken zult u bij Omoda altijd iets vinden dat naar uw gading is. Bij Omoda winkelt u altijd volgens de laatste trend. Het assortiment verandert dan ook regelmatig. Het modebedrijf streeft ernaar om trend én draagcomfort met elkaar te verenigen.

Van klein familiebedrijf tot internationale succesformule

Omoda is meer dan een modern modebedrijf. De wortels van het bedrijf reiken terug naar het eind van de negentiende eeuw, toen de overgrootouders van de huidige eigenaren al in de schoenenbranche werkzaam waren. Deze passie voor schoenen werd van generatie op generatie doorgegeven. In de jaren ’60 opende de familie in Zierikzee hun eerste ‘echte’ schoenenwinkel. Dankzij het uitgebreide aanbod aan merkschoenen werd dit een groot succes. Dertig jaar geleden breidde men de winkel langzaam uit en in 2001 werd het nieuwe Omoda concept geboren. Behalve voor schoenen kunt u er vandaag de dag ook voor tassen en allerhande accessoires terecht. De online winkel bestaat sinds 2007 en is inmiddels uitgebreid met een Belgische, Duitse en Franse variant.

Contact met Omoda

Omoda wil u als klant voorzien van de beste kwaliteit en breedste keuze. Dat alles tegen een aantrekkelijke prijs. Mocht u onverhoopt toch ontevreden zijn over Omoda of één van haar producten, of wilt u een algemene vraag of opmerking plaatsen, dan kan dit via de klantenservice. Deze bereikt u telefonisch door te bellen 0111 410044. Tot 23.00 ’s avonds is direct contact met een van de medewerkers mogelijk. Eveneens kunt u contact opnemen via Whatsapp. Uw berichten stuurt u naar het mobiele nummer 06 13322118.

Voor Facebook geldt een gemiddelde reactietijd van twee uur en voor Twitter 30 minuten.

Openingstijden Omoda klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -23:00
Dinsdag
09:00 -23:00
Woensdag
09:00 -23:00
Donderdag
09:00 -23:00
Vrijdag
09:00 -23:00
Zaterdag
09:00 -18:00
Zondag
09:00 -18:00
Omoda

Telefoonnummer Omoda klantenservice

Telefoonnummer
0111 410044
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Omoda klantenservice

Ruigendijkweg 1
4301 RX Zierikzee

E-mailadres Omoda klantenservice

Omoda opzeggen

Omoda direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/omoda.

Omoda ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Omoda”

  1. Ontzettend leuke winkel met super mooie artikelen. Kom hier graag en ben zeer tevreden over de service.

  2. Fantastische winkel en wat mij betreft 1 van de betere in Nederland. Goede collectie (altijd) en ontzettend aardige klantenservice. Kortom, hier blijf ik klant/

  3. Onwijs leuke tassen. Kom hier uiteraard vaak voor schoenen, maar de tassen zijn ook super

  4. Koop hier al jaren mijn schoenen, ook die voor mijn man. Ik vind de collectie ieder seizoen erg leuk!

  5. Hallo, ik heb schoenen voor mijzelf en mijn dochter gekocht en wil graag laten weten dat ze perfect zijn. We vinden jullie aanbod erg leuk en zullen in de toekomst zeker weer bestellen. Groetjes, Irene & Manon

  6. Hele leuke zaak! Koop hier regelmatig schoenen voor mezelf, man en de kids. Zeer leuke collectie en vriendelijk personeel.

Plaats een reactie