Prénatal

Over Prénatal

Prénatal is een keten van babyspeciaalzaken. In 1959 is zij opgericht door Henk, Remco en Trees Meijer, geïnspireerd door een verhaal over een Franse winkelketen voor jonge moeders. Het begon met een kleine winkel in het centrum van Groningen, maar inmiddels is het bedrijfje uitgegroeid tot een keten met 67 winkels verspreid over heel Nederland. Sinds 2006 is Prénatal onderdeel van de Artsana Group. Inmiddels is Prénatal al ruim vijftig jaar onlosmakelijk verbonden met het voorzien in behoeften van jonge moeders en baby’s. Het onmisbare rompertje is bijvoorbeeld een uitvinding van Trees Meijer geweest.
Prénatal probeert met haar assortiment te voorzien in alle benodigdheden die nodig zijn bij de opvoeding en groei van baby’s. Enkele kernwoorden voor Prénatal zijn toegewijd, betaalbaar, betrouwbaar, verrassend en bereikbaar. Zij heeft namelijk klanttevredenheid zeer hoog in het vaandel staan, probeert haar assortiment voor een betaalbare prijs aan te bieden, wil altijd te beste service, kwaliteit en garantie bieden, staat voor leuk en inspirerend winkelen en is tenslotte altijd dichtbij dankzij de webwinkel.
Via de webshop kunt u gemakkelijk vanuit huis uit het gehele assortiment van Prénatal winkelen. U kunt uw bestelling gratis afhalen in één van de filialen of bij u thuis laten bezorgen. Bij bestellingen van meer dan €20,- is dit geheel kosteloos. Daarbij kunt u uw bestelling altijd binnen 14 dagen per post retourneren of ruilen. Tevens kunt u dit in de winkel doen en dan is zit zelfs geheel gratis.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u de klantenservice van Prénatal bereiken via telefoonnummer 0900 -77363835. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 8.30 en 17.00 uur. Indien u Prénatal digitaal wenst te bereiken, dan kunt u dit doen door een e-mailbericht te sturen naar customercare@prenatal.nl, of door het online contactformulier op de website in te vullen. Daarnaast kunt u ook altijd de zeer uitgebreide Veelgestelde vragen-sectie op de website raadplegen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, Prénatal is actief op zowel Facebook als Twitter. In het geval dat u uw vragen aan de klantenservice van Prénatal liever per post wilt stellen, kunt u dit doen door uw brief te adresseren aan Prénatal Moeder en Kind B.V., Postbus 2012, 3800 CA Amersfoort. Retourzendingen kunt u versturen naar Prénatal, Postbusnummer 22103, 1302 CC Almere.
Het hoofdkantoor van Prénatal is gevestigd op Euroweg 100, 3825 HD Amersfoort.

Openingstijden Prénatal klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Prénatal

Telefoonnummer Prénatal klantenservice

Telefoonnummer
0900–77362825
Belkosten
35ct p/gesprek + belkosten)

Adres Prénatal klantenservice

Euroweg 100
Amersfoort

E-mailadres Prénatal klantenservice

Prénatal opzeggen

Prénatal direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/prénatal.

Prénatal ervaringen

2 ervaringen.

2 gedachten over “Prénatal”

  1. Wat een ontzettend onvriendelijke service. Er gaat altijd wel wat mis met de bestellingen en er zijn geen tegemoetkomingen. Kortaf en onvriendelijk bij de online klantenservice. Ik koop hier nooit weer. Ga liever naar de concurrent , die zijn er genoeg. Aan mij een klant verloren.

  2. Fijne winkel waar je echt super veel keuze hebt… we zijn hier nu al meerdere keren geweest… over 2 maandjes ben ik uitgerekend.

Plaats een reactie