Sabon

 klantenservice

Over Sabon

Sabon is een internationale winkelketen huidverzorgingsproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1997 in Tel Aviv, Israël, toen twee jonge visionairen thuis begonnen met het maken van zeep. Ze gebruikten een oud recept wat ze tijdens hun reizen waren tegengekomen, en kruiden en bloemen uit hun lokale omgeving. De verse zeep die zij maakten was de basis voor de huidige collectie van zepen, lotions en andere producten. De eerste Sabon-winkel opende in mid-jaren ’90 in het centrum van Tel Aviv. Inmiddels is het uitgegroeid tot een concern van ruim 130 winkels wereldwijd. Desondanks worden alle producten nog steeds in Israël geproduceerd.
Het assortiment van Sabon varieert van handgemaakte zepen tot bruisballen, en van scrubs tot kaarsen. Daarbij wordt geen van de producten getest op dieren.
Naast haar 10 Nederlandse filialen heeft Sabon ook een zeer uitgebreide webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week vanuit het gehele assortiment kunt bestellen. Bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst worden over het algemeen binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. Wanneer de bestelling meer den €50,- bedraagt, betaalt u geen verzendkosten. Indien de bestelling minder dan €50,- bedraagt, worden er verzendkosten van €5,95 in rekening gebracht.

De Club Sabon Card

De Club Sabon Card is een speciale klantenpas waarmee u voor extra korting kunt sparen, van exclusieve aanbiedingen en kortingen kunt genieten en toegang krijgt tot exclusieve ‘in store-events’ die alleen voor clubmembers worden georganiseerd. U ontvangt de kaart bij aankoop in één van de filialen van Sabon. Wanneer u uw Club Sabon Card online registreert, kunt u meteen van alle voordelen genieten en ontvangt u bovendien een tegoed van €5,- op uw kaart.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Sabon via telefoonnummer 088 – 7370100. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Mocht u de klantenservice liever digitaal willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen aan info@sabon.nl. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Sabon is actief op zowel Facebook als Twitter. Indien u liever per post contact wenst op te nemen met Sabon, kunt u uw brief versturen naar Koninginnegracht 5, 2514 AA Den Haag. Het Nederlandse hoofdkantoor is hier tevens gevestigd.

Contact met Sabon

Openingstijden Sabon klantenservice

De telefonische klantenservice is op dit moment niet bereikbaar.

Maandag
gesloten
Dinsdag
gesloten
Woensdag
gesloten
Donderdag
gesloten
Vrijdag
gesloten
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten

Telefoonnummers Sabon klantenservice

Contact met SabonNummer
Algemeen088 – 7370100

Overige contactmogelijkheden Sabon klantenservice

Sabon opzeggen

Sabon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sabon.

Sabon ervaringen

1 ervaringen.

Heb jij recent contact gehad met Sabon? Laat ons je ervaring met Sabon weten!
Beoordeel Sabon

Adres Sabon klantenservice

Koninginnegracht 5
Den Haag
Rapportcijfer Sabon klantenservice: 10

Rapportcijfer is gebaseerd op 1 beoordelingen.

Laat ons je ervaring met de Sabon klantenservice weten!

Je ervaring wordt geplaatst op klantenservicespot.nl.

  • Vermeld in je reactie niet je persoonlijke gegevens zoals je telefoonnummer, adres of wachtwoord.
  • Je review wordt niet naar de Sabon klantenservice gestuurd maar alleen gedeeld op deze website.

Beoordeel Sabon Klantenservice

Welk cijfer geef jij aan de Sabon klantenservice?

0 reviews over “Sabon”

  1. Rapportcijfer: 10

    Ooit eens cadeau gehad, echt heerlijke creme’s. het is jammer dat ik het niet altijd overal kan vinden in de winkels. Vooral de handcremes zijn fantastisch