Sabon

Over Sabon

Sabon is een internationale winkelketen huidverzorgingsproducten. Het bedrijf werd opgericht in 1997 in Tel Aviv, Israël, toen twee jonge visionairen thuis begonnen met het maken van zeep. Ze gebruikten een oud recept wat ze tijdens hun reizen waren tegengekomen, en kruiden en bloemen uit hun lokale omgeving. De verse zeep die zij maakten was de basis voor de huidige collectie van zepen, lotions en andere producten. De eerste Sabon-winkel opende in mid-jaren ’90 in het centrum van Tel Aviv. Inmiddels is het uitgegroeid tot een concern van ruim 130 winkels wereldwijd. Desondanks worden alle producten nog steeds in Israël geproduceerd.
Het assortiment van Sabon varieert van handgemaakte zepen tot bruisballen, en van scrubs tot kaarsen. Daarbij wordt geen van de producten getest op dieren.
Naast haar 10 Nederlandse filialen heeft Sabon ook een zeer uitgebreide webshop waar u 24 uur per dag en 7 dagen per week vanuit het gehele assortiment kunt bestellen. Bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst worden over het algemeen binnen 2 tot 3 werkdagen bezorgd. Wanneer de bestelling meer den €50,- bedraagt, betaalt u geen verzendkosten. Indien de bestelling minder dan €50,- bedraagt, worden er verzendkosten van €5,95 in rekening gebracht.

De Club Sabon Card

De Club Sabon Card is een speciale klantenpas waarmee u voor extra korting kunt sparen, van exclusieve aanbiedingen en kortingen kunt genieten en toegang krijgt tot exclusieve ‘in store-events’ die alleen voor clubmembers worden georganiseerd. U ontvangt de kaart bij aankoop in één van de filialen van Sabon. Wanneer u uw Club Sabon Card online registreert, kunt u meteen van alle voordelen genieten en ontvangt u bovendien een tegoed van €5,- op uw kaart.

Contact

In het geval dat u een vraag heeft kunt u altijd telefonisch contact opnemen met de klantenservice van Sabon via telefoonnummer 088 – 7370100. De klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. Mocht u de klantenservice liever digitaal willen contacteren, dan kunt u dit doen door het contactformulier op de website in te vullen of door een e-mailbericht te sturen aan info@sabon.nl. De klantenservice zal zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Tevens kunt u uw vragen via de sociale media stellen, de klantenservice van Sabon is actief op zowel Facebook als Twitter. Indien u liever per post contact wenst op te nemen met Sabon, kunt u uw brief versturen naar Koninginnegracht 5, 2514 AA Den Haag. Het Nederlandse hoofdkantoor is hier tevens gevestigd.

Openingstijden Sabon klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17:00
Dinsdag
09:00 -17:00
Woensdag
09:00 -17:00
Donderdag
09:00 -17:00
Vrijdag
09:00 -17:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Sabon

Telefoonnummer Sabon klantenservice

Telefoonnummer
088 – 7370100
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Sabon klantenservice

Koninginnegracht 5
Den Haag

E-mailadres Sabon klantenservice

E-mailadres

Sabon opzeggen

Sabon direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/sabon.

Sabon ervaringen

1 ervaringen.

0 gedachten over “Sabon”

  1. Ooit eens cadeau gehad, echt heerlijke creme’s. het is jammer dat ik het niet altijd overal kan vinden in de winkels. Vooral de handcremes zijn fantastisch

Plaats een reactie