Schoenenwinkel.nl

Schoenenwinkel.nl is een online schoenenwinkel, die opgezet is door de handelsonderneming Bunnik biz. Deze onderneming bestaat uit meerdere webwinkels op het gebied van mode, waarbij elke winkel zich richt op een specifieke niche. Dat houdt in dat elke winkel maar één productgroep aanbiedt en daarmee ook een duidelijke doelgroep aanspreekt. Het assortiment van Schoenenwinkel.nl bestaat uit een brede collectie schoenen voor zowel dames, heren als kinderen. U kunt dus voor het gehele gezin bij Schoenenwinkel.nl terecht. Daarbij biedt de winkel de laagste prijs garantie, wat betekent dat de prijs verlaagd wordt wanneer u ergens anders dezelfde schoenen tegen een lagere prijs heeft gezien.

Geen verzendkosten

Schoenenwinkel.nl heeft als doel om kwaliteit en service te bieden, tegen een lage prijs. Bestellingen in de webwinkel worden dan ook standaard gratis verzonden. U betaalt dus geen verzendkosten. Ook mag u de bestelling achteraf betalen, zodat u de schoenen eerst thuis kunt passen. Heeft u een verkeerde maat besteld of zitten de schoenen niet zo lekker als u had gehoopt? Ook dat is geen probleem, want bij Schoenenwinkel.nl heeft u veertien dagen de tijd om uw bestelling terug te sturen. U kunt de schoenen ruilen of uw geld retour krijgen.

Contact

Heeft u vragen over uw bestelling of heeft u een klacht? Dan kunt u contact opnemen met de klantenservice. De klantenservice is zeven dagen per week open en is telefonisch bereikbaar op nummer 010-7524150. Op werkdagen kunt u bellen tussen 8:00 en 20:00 uur, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 uur en op zondag van 9:00 tot 15:00 uur. De klantenservice is ook per e-mail bereikbaar. Klachten die via e-mail worden gemeld worden doorgaans binnen 24 uur beantwoord. Daarnaast kunt u Schoenenwinkel.nl volgen via diverse sociale media kanalen.

Instagram: https://www.instagram.com/schoenenwinkel/

Openingstijden Schoenenwinkel.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
08:00 -20:00
Dinsdag
08:00 -20:00
Woensdag
08:00 -20:00
Donderdag
08:00 -20:00
Vrijdag
08:00 -20:00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Schoenenwinkel.nl

Telefoonnummer Schoenenwinkel.nl klantenservice

Telefoonnummer
010-7524150
Belkosten
lokaal tarief

Adres Schoenenwinkel.nl klantenservice

Hyacintenweg 35
2665NC, Bleiswijk

E-mailadres Schoenenwinkel.nl klantenservice

Schoenenwinkel.nl opzeggen

Schoenenwinkel.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/schoenenwinkel.nl.

Schoenenwinkel.nl ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Schoenenwinkel.nl”

  1. 1 van mijn lievelings webshops. Koop hier graag voor mijzelf en mijn man schoenen. We vinden de collecties vrijwel altijd goed en krijgen vaak een leuke korting per mail.

  2. Goede shop, heb hier mijn blauwe gstar schoenen gekocht en ze zitten als gegoten. Valt niet zoveel op aan te merken, prima assortiment en snelle levering.

  3. Ik koop hier mijn schoenen, simpelweg door het grote aanbod en de laagste prijs garantie. Ik ben altijd heuul tecreden

  4. Een aanrader om online schoenen te kopen. Ze hebben een goede service en persoonlijk vind ik de collecties altijd erg mooi.

  5. Goede winkel en een super leuke collectie. Onlangs nieuwe schoenen gekocht en dit is allemaal goed bevallen.

  6. Hele goede webshop, levert snel en heeft scherpe aanbiedingen

Plaats een reactie