Schulte herenmode

Schulte herenmode werd in 1927 opgericht. Waar het toen voornamelijk hoeden en petten verkocht, is het nu uitgegroeid tot een veelzijdig modebedrijf gericht op de moderne man. De modeketen mag zich een specialist op het gebied van heren merkkleding noemen, maar ook in de extra grote maten herenkleding. Schulte herenmode bestaat vandaag de dag uit zeven fysieke winkels, alleen gelocaliseerd in de Bollenstreek, en een webshop. Deze webshop is in 2012 live gegaan en biedt een even breed assortiment als u ook in de winkels kunt verwachten. Behalve een casual collectie en een business collectie bent u bij Schulte herenmode ook aan het juiste adres voor trouwpakken, maatpakken en diverse accessoires.

Maatschappelijk bewust

Schulte herenmode is niet zomaar een modezaak. De keten streeft naar optimale klanttevredenheid, onder andere middels zijn vakwerk. Zo beschikt het over een eigen atelier waar kledingstukken precies op de specifieke koper kunnen worden afgestemd. Zo kan kleding op zo een manier worden versteld, dat deze beter past bij uw lichaamsbouw en het accent op precies de juiste plekken legt. Ook is Schulte herenmode een maatschappelijk bewuste onderneming. Zo zamelt het bij al zijn vestigingen tweedehands kleding in, die wordt geschonken aan de organisatie ‘Dress for Less’. Hierdoor kunnen werkzoekenden met een minimaal inkomen een outfit vinden die zij op bijvoorbeeld een eerste sollicitatiegesprek kunnen dragen.

Contact

Schulte herenmode streeft naar de best mogelijke service en een optimale klanttevredenheid. Mocht u desondanks een klacht, vraag of opmerking hebben, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de klantenservice. Het telefoonnummer 0252 700276 is op maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.30 bereikbaar.

Adres: Het postadres voor de webshop is: Kempenaerstraat 14, 2341 GL Oegstgeest. De bezoekadressen van de zeven filialen vindt u terug op de website.

Openingstijden Schulte herenmode klantenservice

Niet bereikbaar op dit moment.

Maandag
09:00 -17.30
Dinsdag
09:00 -17.30
Woensdag
09:00 -17.30
Donderdag
09:00 -17.30
Vrijdag
09:00 -17.30
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Schulte herenmode

Telefoonnummer Schulte herenmode klantenservice

Telefoonnummer
0252 700276
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Schulte herenmode klantenservice

Kempenaerstraat 14
2341 GL Oegstgeest

Schulte herenmode opzeggen

Schulte herenmode direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/schulte herenmode.

Schulte herenmode ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Schulte herenmode”

  1. Goedendag, heb gisteren een bestelling geplaatst en vandaag ontvangen. Ben erg blij met mijn nieuwe poloshirts. Groet, Kor

  2. Hele mooie overhemden, kom graag in de winkel in Oegstgeest. Goede collectie en ook super goede service. Top Winkel.

  3. Fantastisch leuke collectie voor heren, voldoende keus en ze hebben ook speciale online collectie. Bevalt mij prima

  4. Hele fijne zaak, koop hier regelmatig nieuwe kleding. Je kunt hier ook polos van Paul & Shark kopen. Super goede poloshirts!!!

  5. Mooie herenzaak, leuk assortiment en prettige verkopers (niet zo opdringerig). Kom hier regelmatig.

  6. Bestel hier mijn overhemden met extra mouwlengte 7. Veel keuze en ze leveren ook snel. Kortom, handige website voor de mannen!

Plaats een reactie