Shirts.nl

Bij shirts.nl bent u aan het juiste adres voor T-shirts in alle soorten en maten, van allerhande bekende en minder bekende merken. De webshop bestaat sinds het voorjaar van 2016 en blijft zijn klantenbestand tot op heden uitbreiden. Shirts.nl zorgt voor een breed assortiment dat ook nog eens maandelijks wordt aangepast. Zodat u in staat bent om ook de laatste trends te shoppen. Het vinden van het door u gewenste T-shirt is erg eenvoudig. De webshop stelt u in staat om uw zoekopdracht te verfijnen op kleur, materiaal, merk en prijs. Zo heeft u in een paar muisklikken gevonden waar u naar op zoek bent.

Onderdeel van FashCom B.V.

Shirts.nl is een onderdeel van FashCom B.V., een modebedrijf dat in Amsterdam en Nijverdal is gevestigd. Vanuit deze twee vestigingen werkt een klein, enthousiast team dagelijks aan kwaliteit en assortiment. Het feit dat het bedrijf geen enkel proces uit handen geeft aan een externe partij, waarborgt de uitmuntende klantenservice. Dit is dan ook iets wat het bedrijf dag in, dag uit nastreeft. FashCom opende met boxers.nl zijn eerste digitale deuren in 2011. In de twee daaropvolgende jaren kwamen daar nog twee andere webshops bij: sokken.nl en zwembroeken.nl. In het voorjaar van 2016 werd shirts.nl daaraan toegevoegd.

Contact

Shirts.nl streeft naar optimale tevredenheid van elke online klant. Wenst u vanwege een vraag of klacht toch telefonisch contact te hebben met shirts.nl, dan is dat uiteraard mogelijk. U maakt hiervoor gebruik van het telefoonnummer 0548 612357, welke op werkdagen van 09.00 tot 21.00 bereikbaar is. Dit telefoonnummer is het nummer van FashCom B.V. te Nijverdal.

Shirts.nl streeft ernaar om elke brief en e-mail zo spoedig mogelijk te beantwoorden en hanteert een maximale reactietermijn van veertien dagen.

Openingstijden Shirts.nl klantenservice

Nu bereikbaar.

Maandag
09:00 -21.00
Dinsdag
09:00 -21.00
Woensdag
09:00 -21.00
Donderdag
09:00 -21.00
Vrijdag
09:00 -21.00
Zaterdag
gesloten
Zondag
gesloten
Shirts.nl

Telefoonnummer Shirts.nl klantenservice

Telefoonnummer
0548 612357
Belkosten
Lokaal tarief

Adres Shirts.nl klantenservice

FashCom B.V., t.a.v. Shirts.nl, Louis Braillestraat 6-01
7442DG Nijverdal

E-mailadres Shirts.nl klantenservice

E-mailadres

Shirts.nl opzeggen

Shirts.nl direct opzeggen? Dat kan via https://vandaagopzeggen.nl/shirts.nl.

Shirts.nl ervaringen

6 ervaringen.

6 gedachten over “Shirts.nl”

  1. Top website, alleen maar t-shirts. Gezien ik geen overhemden draag is deze website ideaal!

  2. Bestel hier graag mijn ondershirts. Deze zitten heerlijk en zijn van goede kwaliteit.

  3. Leuke website met toffe tshirts, koop hier al een tijdje mijn tshirts en vind het een overzichtelijke website en ze leveren snel, top dus!!

  4. Koop hier t-shirts voor mijn vriend. Handige webshop, geen poespas, gewoon simpelweg alleen maar tshirts.

  5. Handige webshop, misschien een beetje overdreven om alleen een webshop voor shirts te maken, maar ik vind het wel handig.

  6. Hoi, leuke website, goede service en inderdaad…. heel veel t-shirts. Ik draag graag t-shirts, zitten lekkerder dan overhemden en ben daarom ook erg blij dat ik deze website heb ontdekt. Groetjes, D

Plaats een reactie